divendres, 25 de març del 2011

Dos rubinencs jugaran a la Selecció Catalana de bàsquet

>> Judith Garcia i Sergi Martínez van jugar a les categories inferiors del CEB Sant Jordi. Representaran Catalunya als Campionats d'Espanya que es jugaran a Cadis
Dos rubinencs participaran al Campionat d'Espanya de mini bàsquet, que se celebrarà del 16 al 20 d'abril a San Fernando (Cadis). Judith Garcia i Sergi Martínez han estat escollits entre un gran nombre de jugadors catalans interessats en participar en aquest esdeveniment esportiu que se celebra des de fa vint-i-quatre anys. En total, la organització catalana ha escollit 12 nens i 12 nenes. Ambdós rubinencs, nascuts l'any 1999, van jugar l'any passat al CEB Sant Jordi. La Judith era membre del conjunt mini femení, tot i que actualment juga a l'AEBE Sarrià. En Sergi, en canvi, va deixar el Sant Jordi l'any passat per fitxar per l'Infantil B Masculí del FC Barcelona. El club rubinenc ha volgut donar molta sort als seus exjugadors i anima a l'afició rubinenca a donar suport a l'equip català. El proper diumenge 27 es disputarà un partit d'entrenament de la selecció catalana mini de bàsquet contra el CEB Sant Jordi. El matx es disputarà a les instal·lacions de Bac de Roda de Barcelona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

molta sort!

Anònim ha dit...

Sort i a defensar els colors d'aquest país!

Anònim ha dit...

¿país? bueno, y yo le llamo universo, total menos decir comunidad que es lo que es pues lo que sea

Pompedro Fabra ha dit...

Querido tonto que escribes antes que yo:

Según la RAE(la real academia de las lenguas unas, grandes y libres), que, supongo, no cuestionas, la definición de país es la siguiente:

Nación, región, provincia o territorio.

http://buscon.rae.es/draeI/SrvltConsulta?TIPO_BUS=3&LEMA=Pa%EDs

Catalunya encaja con las cuatro palabras de esta definición. Por tanto, Catalunya es país, que no estado.

Pero tranquilo, tú llamale universo, que mola más.

PD: Es por esto que cuando se dice que las truchas són del país no significa que sean españolas grandes y libres, sinó simplemente de una región en concreto.