dijous, 31 de març del 2011

Estudiants de l'IES La Serreta viuen en directe la fugida de dues llobes del zoo de Barcelona

>> Un grup d'alumnes de l'IES La Serreta va visitar ahir el zoo de Barcelona, just el mateix dia que dues llobes van escapar de les seves gàbies
Ahir dimecres el zoo de Barcelona va viure un dia atípic. Dues llobes ibèriques, mare i filla, van saltar la tanca del recinte on viuen. Tot i que es va poder capturar ràpidament a la petita, la mare va donar-se per desapareguda durant una hora. Segons sembla, la mare i líder de la manada, Penélope, va aconseguir amagar-se durant tota aquesta estona en una zona propera al seu hàbitat habitual fins que els tècnics del zoo van anestesiar-la fent servir dards amb una sarbatana.
Una de les dues llobes fugides (Foto: Zoo de Barcelona)
Durant aquesta estona de fugida, el zoo va haver de protegir els seus visitants. En total hi havia 900 persones i 17 grups escolars, un d'ells de Rubí. Així doncs, alumnes de l'IES La Serreta van ser resguardats en llocs segurs i es va haver de cancel·lar la visita prevista, que podran fer un altre dia. A la una del migdia els escolars ja tornaven a ser a Rubí, on van atendre els mitjans de comunicació que van seguir aquesta notícia. Sens dubte, per a ells, aquesta ha estat una experiència ben curiosa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jeje com molen noticies aixi. q la politica ralla!

Anònim ha dit...

yo estube alli!!!

Manuel

Anònim ha dit...

Ha sortit afavorida la senyora alcaldessa!

Anònim ha dit...

ui si que miedo! 2 lobos del zoo que están acostumbrados a gente y que cuando se han escapado se han quedado acurrucados del miedo.
¿hebeis ido alguna vez a una reserva natural? allí hay osos, ciervos, zorros, etc sueltos y en estado salvaje, y somos el ser humano el que les da miedo a ellos, nunca vendrán a atacar sino que huyen en cuanto nos ven.
Estamos muy atontados con vivir entre asfalto...