dimarts, 29 de març del 2011

Les "pífies" de la nova plaça Doctor Guardiet

>> Un rubinenc ha volgut compartir amb els lectors de La petjada alguns dels inconvenients que li veu a la nova plaça amb l'objectiu de millorar l'obra
Un lector d'aquest bloc ha volgut compartir amb nosaltres alguns dels defectes que veu a la nova plaça del Doctor Guardiet. En general, els rubinencs valoren positivament la supressió de l'amfiteatre i el canvi urbanístic de la plaça, però són molts els que no acaben d'estar contents amb el resultat i destaquen l'absència del pàrquing soterrat o estan a l'expectativa de veure quin tipus d'activitats s'hi fan. Tot i això, alguns lectors van expressar fa uns dies el seu descontent amb el resultat final de les obres: llambordes mal posades, perill amb les escales i esglaons o bé la falta de vegetació, entre d'altres.
Acabats "dubtosos" dels esglaons de l'església de Sant Pere

Una canonada d'aigua aèria al carrer Riera
Esglaons "perillosos" de la nova plaça Doctor Guardiet
Fins que no creixi la vegetació, sorral assegurat...
La nova senyalització del carrer Riera tapa la placa del carrer Santa Llúcia
Passeig en direcció cap a la plaça Catalunya, amb els polèmics esglaons al fons

27 comentaris:

Anònim ha dit...

deu meu, en aquesta ciutat ens queixem sempre per tot, dona igual el que es faci i com es faci, així ens va.
Som una ciutat plena d'incívics i de ploramiques, més cuidar les coses que tenim i menys queixar-nos

Anònim ha dit...

No estem mai contents!

Anònim ha dit...

Hi ha molt listillo suelto....i són els primers en no cuidar el que tenim!!!Per molt que diguin la plaça està molt millor, lògicament totes les obres no s'acaben perfectament i al gust de tots!!!

Anònim ha dit...

Les dues coses poden conviure: dir que la plaça és acceptable (res de l'altre Dijous, per cert) i que al mateix temps hi ha una sèrie de coses que encara no estan correctes. ¿Tan difícil és? Entre els "palmeros" i pilotes per un cantó i els del got mig buit per l'altre, em aquesta ciutat mai no hi ha manera d'avançar.

Albert ha dit...

Fins a cert punt entenc les crítiques a la reforma. Si compres una vivenda vols que els acabats estiguin impecables, no? Has pagat per un habitatge que li falten alguns detalls (portes que no ajusten, endolls que no van, desaigües que no empassen l'aigua...)? o has pagat per un habitatge que està amb uns acabats perfectes?

Amb la reforma ha passat el mateix, independentment de si estàs d'acord amb el procés, tant costava acabar-ho en condicions? la placa del carrer tapada pel senyal, els cables a la vista, la canonada d'aigua, les escales a la sortida de l'església...
Com sempre, qüestió de detall

Anònim ha dit...

La veritat que crec que l'ajuntament tenia una persona responsable de validar els acabaments a les obres, m'equivoco? Si es així a aquesta persona la podrien fer fora!!!

Sabeu si existeix aquesta persona adjudicatària d'acabaments d'obres?

Anònim ha dit...

Encara no s'ha "tancat" l'obra del tot... Han o haurien d'arreglar aquests acabats imperfectes.

Anònim ha dit...

Doncs si encara no està tancada l'obra, per què s'ha inaugurat?

Anònim ha dit...

S'ha inaugurat una mica a córrer cuita perquè estava planificat per l'abril (no vull malpensar, però semblava que per fer pre-campanya)
Tinc entès que va sortir algun tipus de "norma" que impedia inauguracions properes a les eleccions municipals, per impedir que els municipis gastessin desmesuradament a última hora per aconseguir vots.

Per tant es va haver d'acabar tot com es va poder, i d'aquí aquests acabats poc cuidats. (tot i que el tema del senyal davant el nom del carrer és curiós si més no...)

Anònim ha dit...

Simplement està així perque s'havia d'inagurar abans de les eleccions, i hi ha un periode, en el qual no es poden fer actes "publicitàris". També hem serveix pel polisportiu de la Llana, inagurat i tot a mig fer... penós lo dels polítics de Rubí i d'arreu.

Anònim ha dit...

penòs però quanta gent hi va a aquestes inaguracions? molt queixar-se però després la gent es posa en 1a fila per veure al polític de torn inagurant el que sigui i veure el que hi diu.

Si en cada inaguració estiguès el politic tot sol segur que no ho feien mai més

Anònim ha dit...

És cert a mi m'haguès agradat tenir la plaça completament tancada més temps, encara que ja s'hi pugués estar i fer servir.. i no entregar-la fins que tot estigués perfecte... i els comerços, la gent que passeja i els nens que s'haguessin esperat!

Anònim ha dit...

i que diueu del Pinar? el centre cívic es va inaugurar i s'havia d'anar amb el cas de l'obra! Flipa! No tenen vergonya!

Albert ha dit...

Al penúltim anònim, aleshores per què no obrim el parc de Can Sant Joan que fa més d'un any que espera per ser disfrutat per la ciutadania?

Anònim ha dit...

i a l'hospital de rubí que es van fer 2 possades de 1a pedra....flipant aquests polítics, son patètics.

Però qui es més patetic?, ells que cobren bons sous sense cap mereixement, o nosaltres que els hi hi paguem i a sobre els hi votem amb lo inconpetentes que son?

Agustí ha dit...

Aquests dies els nostres representants ha fet una marató de Inauguracions, trobades via Facebook, Visites d'Obres.
Visita d'obres a La Llana, amb entitats esportives, visita d'obres al Centre Cívic d'El Pinar,era un dissabte, però protocol ho va canviar per diumenge, aprofitant el Vermut del barri, Pl Dr. Guardiet, sense acabar del tot, inaugurada, dos setmanes després encara reparen llambordes, L'Amfiteatre (grades ¡) del Castell amb una tanca tipus Guantanamo un dia, i un altre l'Arborètum, a 100 metres.Trobada amb joves per ensenyar projecte Zona Skateboard en Can Sant Joan, que no esta entregada per l'Incasol, 4 pàgines de diari de Rubí amb propaganda Institucional de tot lo realitzat amb la fotografia de la nostra Alcaldessa,Carme. Tot Això ha suposat un gasto a l'Ajuntament que com els de la resta del país estan en crisis, doncs no es nota. Per cert acaben de realitzar un míting el PSC, a la Sala, que ha tingut dos dies un tram de Lumiere ocupat, prohibit aparcar, i una gran carpa per fer un piscolabis després del míting, a lo grande.Per cert amb policies locals vigilant al carrer mentres es feia l'acte politic, i a l'hora del piscolabis a la carpa.
Visca l'estalvi.
Sort que estem en Buenas Manos.

Anònim ha dit...

Realment pensen que la gent no se n'adona i que aquest paripé els donarà vots?

Proposo que votem pel numeret més esperpèntic. El meu vot va per les dues primeres pedres de l'hospital que potser mai no serà -no savia que això havia passat i, francament, m'ha impressionat. Van ser pedres diferents o al segon acte es va fer servir la primera-primera pedra, prèviament desenterrada, per tal d'estalviar?

Anònim ha dit...

El meu vot més esperpèntic és a l'única illa de vianants coneguda de tot Catalunya amb una benzinera al bell mig

Anònim ha dit...

Y se te han olvidado los autobuses con el tubo de escape dirigido hacia las personas, así mientras paseas vas respirando el aire "puro" que generan.

Anònim ha dit...

doncs lo de la benzinera ho arreglem fàcil, jo no hi vaig a posar benzina!

Agustí. ha dit...

Hola companys, rectificar es de savis, ja s'ha posat un pasamans a la banda dels esgalons amb inclinació, ja s'ha recolocat la placa del carrer, ja surt l'herba, nomes espero que l'Ajuntament no demani diners als veïns iluminats, per l'estalvi de llum que els suposa la font-cascada, ha sortit sense voler el joc de paraules, pero pobre font plena de petjades i de fang, sembla que tindra el mateix futur que el petit sortidors que hi havia a l'Escardivol amb una bonica poesia en el mur de les piscines.
Sembla que arriba la primavera.

ancheneta@hotmail.com ha dit...

no se trata de construir y ya esta. se trata de mantener lo que tenemos y eso es obligacion del ayuntamiento. ejemplos: plaza sardana un desastre de construccion urbanistica. pla i palleja y paseo de la riera ? donde estan los arboles y por que no se han renplantado todos los arboles que faltan,( mas de 80 habian al principio

ancheneta@hotmail.com ha dit...

plaza doctor guardiet:1300.000euros. imposible cometer errores, y si los hay al paro con los pensantes del ayuntamiento

ancheneta@hotmail.com ha dit...

y digo yo ? cuanto se va a llevar los de E.R.C. por ceder el terreno a la constructora. por utilizarlo como almacen.

Agustí ha dit...

Hola companys, el dijous, passejant, vaig veure que encara estan repassant llambordes, i vaig veure lo mateix que comenta "ancheneta", que tot el terreny d'ERC, es un diposit de les obres de la Plaça, a mes del tancat que hi ha al carrer Riera. No se a canvi de que, ho desconeixo. Peró estaria bé que ERC, Rubí dones una explicació. Per cert la font amb caiguda d'aigua cada dia dona mes pena, es una llàstima tot plegat.

Anònim ha dit...

Efectivament, l'herba ja creix, i ja hi al algun marrec a qui ningú controla que la trepitjen i, com que la zona de jocs infantils potser la troben avorrida, inverteixen creativitat i una energia prodigiosa en dedicar-se a estirar la cinta vermella i blanca que pretèn impedir que l'herba es trepitja, al mateix temps que tiren per terra les estaques de fusta que l'aguanten. Dissabte al vespre passava per allí i vaig ser testimoni de l'espectacle. Carn d'Hermano Mayor.

Em sap greu dir-ho, però em pregunto si invertir en herba i floretes no és pràcticament llençar els diners. Ah, abans ningú no tregui el tema de la immigració: la criatura en qüestió no tenia aspecte magrebí, ni indi (ni de l'Índia ni d'Amèrica), etc. Podia ser de qualsevol lloc de la vella Europa.

Anònim ha dit...

A part de la plaça, que penso que ha quedat be, el que més em preocupa son els 35.000€ mínim a l'any que cobra l'empresa PROURSA a l'ajuntament (diners de tots/es) per portar la Gestió des de el concurs fins a finalitzar les obres. Algú sap la quantitat de la factura Final? 100.00€?