dimecres, 6 de juliol del 2011

Nova trobada del moviment de joves

>> L'Espai Obert acull dijous al vespre una nova reunió d'aquest nou col·lectiu que pretén solucionar les mancances juvenils de la ciutat 
Un nombrós grup de joves s'ha unit sota un mateix paraigües per tal de debatre i consensuar propostes que ajudin a dinamitzar la vida juvenil de la nostra ciutat. Per a ells, són molts els rubinencs que pensen que a Rubí calen més oportunitats d'oci, lleure, educació, feina i habitatge, i per això animen a tothom a que s'activi i proposi solucions. Amb aquest objectiu, els joves es reuniran dijous 7 a les 19.30h a l'Espai Obert del carrer Justícia per continuar treballant en aquesta direcció. Serà la segona reunió d'aquesta iniciativa, que va néixer arran d'un debat electoral jove celebrat al maig.
La idea d'aquest grup és generar un moviment juvenil plural que prepari i coordini activitats com concerts i xerrades, i que s'apropi a tot tipus de sensibilitats. A més, la seva presència a Facebook ("Joves de Rubí, ens activem? (o què)" també pretén ser un punt d'interacció a la xarxa social. A més, durant aquests dies de Festa Major alguns bars de la ciutat han ajudat a difondre aquesta iniciativa, així com també algunes barraques de l'Escardívol i algunes activitats organitzades per entitats juvenils.
 

1 comentari:

Joves de Rubí ha dit...

La pròxima reunió serà el 15 de setembre, 19.30h, Espai Obert...sembla que la cosa s'activa!!