dijous, 21 de juliol del 2011

Admeten a tràmit un recurs que permet salvar La Fàbri-K en l'últim minut

>> Avui s'ha celebrat una festa a les portes de la fàbrica okupada per celebrar que l'activitat a La Llana continuarà, almenys, fins després de l'estiu
El CSO La Fàbri-K 2 tenia data de desallotjament: dijous 21 de juliol, tal com avançava dimarts La petjada de Rubí. Tanmateix, ahir dimecres l'advocada dels okupes comunicava que el jutge havia admès a tràmit el recurs que havien presentat els membres del CSO després del judici civil del passat 22 de juny. Aquell dia, la propietària de la nau abonadada de La Llana va declarar davant el jutge, es va fixar data de desallotjament però no es va arribar a dictaminar sentència.
A partir d'ara, doncs, el CSO La Fàbri-K 2 podrà continuar durant unes setmanes més la seva activitat, a l'espera de noves decisions judicials. Per això, la voluntat dels seus membres és programar noves activitats i tallers durant aquestes setmanes d'estiu. Avui mateix, els actes que s'havien de realitzar en contra del desallotjament s'han convertit en una gran festa per celebrar la continuïtat de l'espai durant unes setmanes més.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

UNA MALA NOTICIA PARA LA CIUDAD

Anònim ha dit...

La mala noticia para la ciudad creo que no sale en ningún sitio.

Esta trata sobre espacios MUNICIPALES vacios y casi en ruinas como el Celler, que se podría aprovechar para hacer actividades. Espacios destinados a la gente joven y al ocio y cultura de este pueblo, convertidos en otra cosa totalmente distinta como Can Serra o espacios privatizados como el Ateneu.

Está bien, de acuerdo, que haya gente que no piense en la okupacion de naves abandonadas como alternativa a esto, si; pero que alternativa tiene la gente a esto?

Que puede hacer en Rubí una persona joven un sábado durante el día o por la noche?
Ir al cine? Aprender a tocar cualquier instrumento o cualquier modalidad de circo pagando precios salvajes? Salir por ahi al St. Patricks y pagar 3 euros la cerveza? O a la Parra?

La mala gestión del ayuntamiento ha creado una necesidad a la gente joven de este pueblo que no hay quien la cumpla ni un poco.

La fabri-k es un espacio autogestionado y en el que tiene cabida todo tipo de actividad. En serio, no entiendo que tiene de malo ese sitio.

Anònim ha dit...

Un altre espai que tampoc se'n sap quin ús fer és el PArc de Sant Joan, entre la carretera de Sant Cugat i la línia d'FGC. Fa 2 anys que està acabat però no se'n pot fer ús perquè encara hi ha unes tanques i un filats que impedeixen l'accés.
Creixen les males herbes, hi ha pintades i grafitis als bancs i l'estat de conservació deixa molt a desitjar abans de la inauguració.
Només de pensar en tota la gent que va als trens que passen pel costat del parc em poso trist de la mala imatge que s'emporten de la ciutat.

Per cert, ja deu fer 60 dies de les municipals, se sap què ha fet l'ajuntament en aquest temps? tinc la sensació de res (bé sí, repartir-se les carteres i els càrrecs...)

Anònim ha dit...

claro claro, como no sabes que narices hacer pues te pones a ocupar propiedades privadas, si claro buena razon. ¿Que el ayuntamiento no me da lo que pido? pues patada y para dentro! Si si muy bien.
Si es una mala noticia como dice el 1er anonimo, pero no es solo una mala noticia para rubi sino una mala noticia para nuestra justicia, que se ve que solo protege al delincuente y no al propietario, al cual le obligan a pagar ibi y demas impuestos pero no le protege. Para el que dice que ocupa porque no tiene nada mejor que hacer, le diria que se vaya a la nueva biblioteca y se ponga a estudiar, que falta le hace y le hara en un futuro

Anònim ha dit...

Mira aqui el problema es que soys todos unos ignorantes.
Los okupas no somos jodido vagos, ni analfabetos, ni delinquentes, ni drogadictos, ni todo eso que pensais.

No puedo hablar en general, pero almenos lo que yo conozco, son gente que tiene estudios, que ha ido a la universidad, que trabaja y que vive igual que tu y que todo el mundo.

Asi que informaos un poco y dejar de ser unos jodidos capullos ignorantes.

Anònim ha dit...

Los estudios se notan en las faltas de tu escrito....
El que delinque es un delincuente, y ocupar una propiedad ajena es un delito.
Lo de llamar 'jodido capullo ignorante' a todo aquel que pide que se cumpla la ley, pues sigue dejando claro vuestra forma de ser y la permisividad que el administrador del foro os deja para que vayais insultando a quien os contradice.
Cuando seais mayorcitos ya os lo encontrareis, vosotros mismos con lo que haceis en vuestra vida.

Anònim ha dit...

Quines faltes?? Tot el meu suport a la Fabri-k 2! Endavant!!

Elena ha dit...

no trobo que sigui tan greu aprofitar un espai en total desús per fer-hi alguna cosa de la qual els joves de la ciutat en puguin gaudir. és cert que trobo xocant que hagin pogut aguantar unes setmanes més, però sincerament, me n'alegro. quina és l'alternativa? que la propietària torni a canviar-ne el cadenat i la torni a tenir tancada durant anys??