divendres, 8 de juliol del 2011

Els millor records d'aquesta Festa Major 2011

>> El Gra exposarà les fotografies de les festes de Sant Pere i Rubitv.cat resumeix en diversos vídeos les millors imatges de la FM 2011
Un cop acabada la Festa Major els rubinencs recuperen la normalitat i la tranquil·litat. Fins l'any que ve, els carrers de la ciutat no tornaran a omplir-se de les enormes riuades de gent amb ganes de passar-ho bé i fer ciutat. L'Ajuntament de Rubí ha valorat molt positivament aquesta edició, amb prop de 200 activitats organitzades pel mateix consistori o les entitats de la ciutat. Enguany, es calcula que 43.000 persones han participat en els espectacles musicals, gratuïts o de pagament, i la Policia Local xifra en 20.000  les persones que van assistir al concert de La Pegatina. A més, l'Ajuntament destaca l'èxit de nous espais recenment reformats com l'amfiteatre del Castell, l'Ateneu o la plaça del Doctor Guardiet.
Aquest diumenge aquells que ho desitgin podran recordar l'esperit de la Festa Major amb una exposició fotogràfica que ha organitzat el Grup Fotogràfic El Gra. Les imatges es podran veure a l'Antiga Estació des de les 12h i fins la nit. A les 12h es farà públic el nom dels guanyadors del concurs Clicla la teva Festa Major i es farà l'entrega de premis.
A més, la Festa Major 2011 ha comptat amb una important novetat: l'aparició pública de Rubitv.cat. Aquesta nova televisió online s'estrenarà el proper 11 de setembre però durant els sis dies de Festa els seus membres han estat ben visibles pels ciutadans mentre enregistraven les millors imatges de la Festa. A través de la seva pàgina a Facebook es poden visionar els vídeos dels actes més destacats d'aquesta FM 2011. Com a integrant d'aquest nou projecte, l'autor de La petjada de Rubí us recomana que en feu un cop d'ull!