dimarts, 5 de juliol del 2011

Li volen cobrar un impost que no ha de pagar

>> Un rubinenc denuncia a "Els matins" de TV3 que l'Ajuntament li vol cobrar l'impost de circulació malgrat que el cotxe és del seu fill discapacitat
Manuel Collado ha denunciat públicament al programa Els matins de TV3 la situació que està vivint el seu fill Carlos, de 29 anys, i que pateix una malaltia degenerativa des del seu naixement. Segons va explicar a la televisió pública catalana, l'Ajuntament de Rubí li reclama el pagament de l'impost de vehicles tot i que durant els últims cinc anys n'estava exempt. Segons afirma Collado, un decret llei empara a les persones amb malalties degeneratives a no pagar aquesta taxa, que és d'uns 95€ en el seu cas. Segons va explicar la periodista de TV3 que ha portat el cas, l'Ajuntament diu que és la Diputació de Barcelona qui gestiona els tributs i que el problema podria ser que el vehicle va a nom de pare i fill. En cas que no pagui, l'Ajuntament embargaria el compte bancari del seu fill Carlos, segons denuncia en Manuel. El rubinenc té intenció de continuar lluitant per aquesta causa ja que la llei és molt clara.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Ajuntament es renta les mans dient que qui ho gestiona no són ells, però que no s'oblidin que per això deixen de ser-ne responsables!!!

Anònim ha dit...

molt fort! quin fastig ajuntament

Ruben ha dit...

A mí el IBI no havia arribat al banc que el tinc per domiciliació i em volien cobrar un recàrrec, vaig fer un escrit i finalment han vist que ha estat un error d'ells, però per això has de fer instàncies, presentar cartes del banc...etc...és a dir que has de tenir temps, i saber jugar al seu joc!!!Si cola cola...una mica d'un i una mica d'un altre imagineu-vos!!!

FAVR ha dit...

El responsable es directamente el Ayuntamiento, que es quien ha contratado a sus "PRIMOS HERMANOS DE DIPUTACIÓN" llevándose los colegas mas de 1.200.000 € anuales (200 millones de pesetas)de nuestro municipio solamente por imprimir recibos.
"ESTO SI QUE ES INDIGNACIÓN"
Y ahora gago una pregunta, porque no se que significa las iniciales O.G.T.
Podría ser:Organizacion Gansteril Territorial?
Mucgas Gracias si alguien me puede contestar.

Anònim ha dit...

Que poca vergüenza, y a la alcaldesa paseándola gratis con dos coches pagados entre todos

Anònim ha dit...

Si el coche está a nombre de los 2... es normal que quieran cobrarselo

Anònim ha dit...

pregunta per la persona que escriu "y a la alcaldesa paseándola gratis con dos coches pagados entre todos ": a quins cotxes et refereixes? Vols dir que l'alcaldessa té 2 cotxes oficials?

Anònim ha dit...

Manuel, te felicito por no dejar que te ignoren. Harían falta otros cientos como tú en este pais y las cosas irían mucho mejor.

Un saludo.

Anònim ha dit...

tinc un cotxe a nom del meu fill discapacitat i no he tingut mai problemes amb l'excempció d'aquest impost. Si està a nom dels dos (un no discapacitat) és normal que li vulguin cobrar. Només ha de fer el canvi de nom..