dilluns, 21 d’abril del 2008

Rumors de festa major...

Estem a abril i la festa major comença a apropar-se. Com cada any, Rubí es vestirà de gala per gaudir dels quatre dies més festius de l'any, punt de trobada de molts rubinencs i rubinenques. Com sempre, la gran pregunta és: quins seran els concerts d'enguany? En els darrers anys han passat per Rubí El sueño de morfeo, Manu Tenorio, Nena Daconte, Jorge Drexler, Serrat, Miguel Bosé, Ana Belén&Victor Manuel, Gurruchaga, Rosana, Jarabe de Palo...
I també, com cada any, molta gent es pregunta... i aquest any qui? Per aquestes dates sorgeixen infinitats de rumors i tothom demana a crits que vinguin els seus cantants preferits... Aquest any la gent demana que vinguin els de Fama, algun concursant d'OT (Lorena, Sergio, Soraya...) i fins i tot algun s'atreveix a demanar a l'últim guanyador de Tú si que vales o Tienes Talento. Tot i això, les veus apunten enguany a Antònia Font i Melendi (l'any passat va estar a Terrassa).
He estat mirant i segons la web d'Antònia Font el concert podria ser divendres 27 però no dissabte ja que fan un concert a Arbúcies. Pel que fa a Melendi, a la web encara no hi ha apareix l'agenda de juny del 2008.

3 comentaris:

La petjada ha dit...

Per cert, avui he llegit que Antònia Font va a Terrassa, així que descartem Rubí...

Anònim ha dit...

No os feu una idea de les ganes que tinc de que Melendi vingui a Rubí, encara que abans toca una altre parada a Cornellà, el dissabte que be :)

Amunt Melendi !

Jennifer Rodríguez y Paula Gil ha dit...

Ja queda menys per a que jo estigui passejant pels carrers de Rubí.

Amunt Melendi ! ;)

Un petó.