diumenge, 13 d’abril del 2008

Resultat enquestes: Rubí no tindrà tele local

L'enquesta que preguntava a la gent del blog de si Rubí disposaria de tele local en un futur ja s'ha acabat. Des de Canal Català, no s'ha donat resposta a la nostra pregunta, i en David Osuna tampoc s'ha posat en contacte amb el blog. Tot i això, el 60% creu que Rubí no tindrà presència televisiva. Caldrà esperar, doncs, a la tele del Vallès Sud, ja que Canal Català Vallès destina molts pocs minuts al mes a la nostra ciutat.

1 comentari:

Calidoscopi ha dit...

Oh! He arribat aquí a través del bloc de la Via Làctia. Torbo molt interessant que facis un bloc sobre Rubí, sempre està bé temes o escriure sobre el lloc on vius. Cada ciutat o poble ha de tenir el seu lloc a la xarxa. Jo sempre he associat Rubí amb el magnífic esbart de Rubí, que he vist algunes vegades.

Jo durant més d'un any he fet un bloc dedicat a conèixer Manresa, ara ja arriba al seu final, però crec que ha estat una experiència molt maca per mi, per fer conèixer millor la meva ciutat i per ajudar a que se la valori més. Els manresans ten8im un defecte important: ens consta valorar Manresa.

Bé, felicitats i anims pel bloc.

Manresa Calidoscopi

www.manresacalidoscopi.blogspot.com