diumenge, 27 d’abril del 2008

Incendi al Progrés

Ahir Rubí tornava a ser notícia. Al Telenotícies Migdia (TV3), Núria Barcadit ens explicava en directe des del carrer Lumière de l'incendi que va obligar a desallotjar 30 veïns.
L'incendi va començar divendres a la tarda a la setena planta de l'edifici, on vivia una persona que acumulava brossa a casa, a causa de la síndrome de Diògenes. Els bombers van extingir aquest petit incendi. De matinada, però, les flames van revifar de manera virulenta. Les causes es desconeixen i és tot una mica extrany, ja que la policia havia estat fent revisions periòdiques cada hora per evitar que el foc revifés. Aquest segon incendi va provocar el desallotjament de 100 veïns del número 29 del carrer Lumière. Vint dotacions de bombers van treballar intensament en sofocar el foc.
5000 kg de brossa han estat retirats d'aquest pis i alguns dels veïns estan allotjats a hotels o cases de familiars. Tot i això, es tem que quatre famílies hauran d'estar durant un mes fora de casa seva. La polèmica està servida ja que els veïns es queixen de la mala actuació de bombers i policia. A més, els veïns havien denunciat aquest cas a l'Ajuntament de Rubí feia uns anys. Caldrà veure quin va ser l'error i quina és la visió dels fets d'alguns dels veïns.

4 comentaris:

John-John ha dit...

El tema s'ho val per fer un post, no?

Anònim ha dit...

L'incendi de fet, va ser al Passatge Kronos, no al carrer Lumière. Segons fonts properes (de l'escala del costat) és possible que es posi una denúncia contra els Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí i contra els Bombers.

Jordi ha dit...

Ep Rubinenc, si vols participar a Rubideo, necessito que m'enviïs un mail dient-me el mail que fas servir per connectar-te al blogger. Així et podré afegir. Gràcies!

Anònim ha dit...

Suma y sigue: Treinta y cinco intoxicados leves por un escape en el polígono sur de Rubí