dimecres, 16 d’abril del 2008

Perquè Rubí no està senyalitzada?

Els rubinencs coneixem perfectament on estan els equipaments, l'Ajuntament, els CAP, els aparcaments, els jutjats... però la gent que ve de fora, segurament, no en tenen ni idea. Entrar a Rubí i arribar a destí és una veritable missió impossible.
Per començar, tota la gent que ve per l'AP-7 des de
Barcelona/Tarragona es troba 3 sortides diferents amb el nom "Rubí". La gent pot optar per Rubí-Mirasol, Rubí-Valldoreix o Rubí-Sant Cugat. Tot i això, no seria més fàcil acompanyar el terme "Rubí" amb un sud, nord, centre, oest... Això ajudaria força a tota aquella gent que, bàsicament per negocis o gestions, necessita visitar la nostra ciutat. Això no és competència de l'Ajuntament, però caldria que es fes alguna cosa.
On si que té competències l'Ajuntament, i dóna força pena, és en la retolació interna. Fa molts anys es van instal·lar una sèrie de panells informatius, indicant els llocs més representatius/necessaris de la ciutat. Amb el pas del temps, i després d'obres, canvis de sentit... els indicadors han desaparegut o han quedat al mateix lloc on estaven però sense cap tipus de validesa. Tant li costaria a l'Ajuntament gastar-se uns quants diners en senyalitzar la ciutat? Seria realment útil. I si no, que ens paguin als que vivim a l'Avinguda Estatut, zona Carretera de Molins, Ca n'Alzamora... que ens passem el dia ajudant als pobres conductors.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Fa un temps allà a l'estació vella uns giris (si si, giris a Rubí, devien estar perduts), em van preguntar com anar amb Bus a no recordo on. Jo sabia on volien anar, però mirant les indicacions que hi ha a la parada de bus vaig ser incapaç d'assegurar-los quina parada era la millor, amb prou feines els vaig poder dir quin número havien d'agafar. I això que jo em conec forces carrers de Rubí.

Espero que amb el nou servei de bus posin un mapa de tot Rubí amb totes les línies, estil el de Barcelona que es molt practic.