dimecres, 17 de setembre del 2008

Cursos en noves tecnologies

Avui La petjada de Rubí estrena una nova imatge. Aviat vindrà algun altre canvi més...
Cada cop són més els rubinencs que cursen alguns dels cursos en noves tecnologies que ofereix el Comissionat per a la Societat de la Informació de Rubí.
Enguany, la sisena edició, el Comissionat ha organitzat 79 cursos amb una capacitat total de 720 places. A més, aquest any s'ofereixen cursos més avançats i específics, ja que cada cop són més els rubinencs que tenen el nivell de formació bàsica. En aquesta sisena edició el que també ha canviat és la forma d'inscriure's. Així doncs, aquest any hi ha tres trimestres i tres períodes de matrícula diferents. D'aquesta manera s'aconsegueix una millor optimització de les places disponibles.
El primers cursos comencen el proper 6 d'octubre i els darrers acabaran el 18 de desembre. Teniu a la vostra disposició cursos de nivell inicial, hi ha Informàtica preliminar, Informàtica inicial i Iniciació a Internet. En el nivell mig hi ha els cursos d’Iniciació a l’OpenOffice.org i Internet avançat. Finalment, també s’impartiran monogràfics com processador de textos, full de càlcul, presentacions, base de dades, tractament d’imatges, creació de pàgines web, ofimàtica i Internet per a entitats, creació de webs per a entitats, comerços i pimes i Linux: qüestions bàsiques. Tenen una durada de 8 a 16 hores i un cost de 3 a 5 euros.
Per inscriure's, cal trucar al 902 07 66 15 (dl-dv 10-14h i 16-18h) abans del 26 de setembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats! m'agrada el canvi xD