dissabte, 23 de gener del 2010

El Gra torna a programar "Explica'ns el teu rotllo"

El Grup Fotogràfic El Gra iniciarà el proper dijous 28 el cicle "Explica'ns el teu rotllo", una activitat que ja es feia anteriorment i que ara l'entitat rubinenca torna a recuperar. L'últim dijous de cada mes, tots els rubinencs que ho vulguin podran veure una col·lecció, un reportatge, material fotogràfic... i podran escoltar el testimoni del seu autor en primera persona. A més, El Gra convida a qualsevol rubinenc a que organitzi una d'aquestes sessions.

El cicle s'estrena el proper dijous 28 a les 20.30h de la mà de Mireia Gascón, la coordinadora del projecte, amb la presentació Equador: recorriendo costa, sierra y oriente. En aquesta primera sessió, que es realitzarà al local de l'entitat, a l'antiga Estació, la rubinenca mostrarà fotografies del seu interessant viatge que va fer el passat octubre i novembre durant 6 setmanes. Tot aquell rubinenc interessat en organitzar una d'aquestes sessions pot posar-se en contacte amb la coordinadora a través del correu mireiagascon@hotmail.com.


Finalment, cal recordar que El Gra també posa a disposició de tots els rubinencs el Punt Obert de Tractament d'Imatges Digitals, un espai gratuït que forma part de la xarxa de telecentres municipals i que està obert els dilluns i dimecres de 19 a 21h. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un videoclip gravat a Rubí!

http://www.youtube.com/watch?v=7sTUEZ09YXk

Això no passa cada dia...!