dimecres, 20 de gener del 2010

L'Ajuntament envia 5000€ a Haití i organitza una campanya amb els IES

Avui dimecres Haití ha tornat a tremolar però els efectes han estat menys greus que els del passat dimarts 12. Fins al moment, s'estima que hi hauria almenys 75.000 morts, 250.000 ferits i més d'un milió de persones sense habitatge. L'ajuda internacional és importantíssima i des del primer dia han estat moltes les ONGs que han iniciat activitats i campanyes per aconseguir fons pels damnifitats d'aquest país.

Fa uns dies, La petjada de Rubí us explicava que Rubí Solidari havia obert un compte corrent on els rubinencs podien ingressar els seus donatius. Ara, a més, s'ha iniciat una campanya d'emergència amb els damnificats d'Haití organitzada pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional de Rubí, l'Ajuntament de Rubí i els quatre instituts d'educació secundària de la ciutat. El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació està integrat per les entitats Creu Roja, Enginyeria sense Fronteres, Associació Compartir – SED, Casal Mendocino de Rubí (CAMER), Asociación Uruguayo Catalana Los Botijas, Viladecavalls Vida i pau, Rubí Solidari i Casal d’Amistat Catalano Cubà de Rubí José Martí, així com per tots els partits polítics amb representació municipal (PSC, ICV, CiU, ERC, PPC i ACR). Els rubinencs interessats poden fer les seves aportacions al número de compte 2013 0178 21 0201516294 de Caixa Catalunya fins al proper 28 de febrer.  

De moment, l'Ajuntament de Rubí ja ha donat 5000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, al igual que han fet altres ajuntaments, diputacions i consells comarcals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No s'enten que el Consell Municipal de Solidaritat doni un número de compte i Rubí Solidari un altre per la seva banda, si forma part del Consell. Potser que en una cosa així, al menys, es posessin d'acord. Ja es veu l'armonia que hi ha en els Consells Municipals.