divendres, 8 de gener del 2010

L'Oasi Jove estrena any amb els pessebristes de l'Aula Cultural i una nova imatge

L'Oasi Jove es resisteix a que acabi el Nadal i per això va dedicar la seva primera emissió del 2010 a dos elements ben típics del Nadal rubinenc. Dissabte 9 es va poder seguir el programa en directe a través de Ràdio Rubí (99.7FM) i de la web de l'emissora. Ja podeu consultar el programa a la carta a la web de Ràdio Rubí i a la ràdio online del bloc del programa.

En primer lloc, el programa va comptar amb la presència dels joves pessebristes Roger Monterde i Teresa Comellas. Ells ens van explicar com es fan els pessebres, d'on sorgeixen les idees, els materials utilitzats i ens van revelar que se'n fa dels pessebres, un cop la exposició es tanqui al públic en general, entre moltes altres curiositats. A més, el progr
ama va anar fins a l'Aula per parlar amb la Pilar Alamenca, responsable de la sala de l'entitat terrassenca, qui ens va parlar de l'espectacular nombre de visites que registra anualment aquesta exposició i ens va dir quins són els pessebres més contemplats.

El programa també va comptar amb la presència de Cesc Aldabó, el dissenyador gràfic de la ciutat, qui ha fet un regal a l'Oasi Jove elaborant el nou logotip i la mascota del programa, la qual encara no té nom i que triarem entre les propostes dels oients.

D'altra banda, a la secció nutritiva del programa es van tractar els excessos d'aquest Nadal i tindrem una mostra de diversos torrons i dolços que hem pogut menjar durant aquests àpats nadalencs. Durant aquest programa també s'estrenarà la seX-ció, on els falsos mites queden desmitigats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anda que no os lo pasais way, e!! jejeje! Muy xulo el programa!! Un petonet!!

Ana