dijous, 14 de juliol del 2011

Èxit de la manifestació en contra de les retallades

>> La plaça de l'Ajuntament ha reunit a centenars de persones que s'han manifestat en contra de les retallades en sanitat a la nostra ciutat


Fotografies cedides per Marina Dolset

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No a les retallades!

Artur Mas a quina Mútua vas!

molt bé! treieu les notícies abans que els diaris oficials jejeje

molt bones fotos!

Anònim ha dit...

Compañeros, lo de la VISA..a que viene? perdonad que pregunte, es que no me queda claro. UN abrazo y hacia adelante!

Anònim ha dit...

Hi ha quelcom que no quadra, la Sra. Carme Garcia Lores és membre del Consell d'Administració del Consorci Sanitari de Terrassa del que depenen el CAP Anton Borja i el CAP Sant Genís. Ha aprovat les retallades el Consell d'Administració?

Anònim ha dit...

yo tambien estuve com mi mujer y mi hijo , si queremos que nos escuchen en serio tendremos que cortar la A 7 espero que la proxima seamos mas

Anònim ha dit...

"Miente como un bellaco el que diga que el PSOE ha hecho recortes" (José Luis R. Zapatero dixit)

La presència de l'alcaldessa de Rubí i de membres del seu partit encapçalant la manifestació del dimecres és un insult a la intel•ligència de les persones i un exercici de cinisme difícil de justificar. Fer creure que les retallades en sanitat són responsabilitat exclusiva de CiU i dels seus amics del PP és una visió parcial i partidista de la realitat. Aquesta “sensibilitat” envers la minva dels drets fonamentals de les persones hauria d’haver anat acompanyada de mesures reals i efectives de protecció del ciutadà que els diferents governs del PSOE no han fet. Un gest de Carme García de cara a la galeria (rodolí)

Joan el Bellaco

Anònim ha dit...

Pienso que la manifestación y en lo que respecta a un ERE, sobran los políticos, ya que ellos a pesar de tener los medios (leyes) siguen aprobando Eres y echando gente a la calle.

En definitiva los políticos son el problema no la solución.

Anònim ha dit...

Los recortes que nos han impuesto son injustos e impopulares así que me gustó ver a tanta gente en la maniestación del miércoles.

Lástima que en el Ayuntamiento apenas se pudiera escuchar los comunicados de los CAPs. Ya que el Ayuntamiento les permitió subir al balcón, ¿tanto les costaba ponerles un micrófono y 2 altavoces?¿No lo hicieron por falta de previsión o por que, como sucede muchas veces, la instancia para solicitar el equipo no llegó a tiempo?Maldita burocracia!