dilluns, 30 de maig del 2016

La piscina interior del Club Natació Rubí tancarà per obres durant el mes d'agost

>> Les obres serviran per arranjar aquesta piscina construïda l'any 1992. El Club ampliarà l'horari de la piscina descoberta per mitigar les molèsties ocasionades

El Club Natació Rubí aprofitarà els mesos d’estiu per fer obres importants a la piscina 1 de competició interior, que romandrà tancada per obres de millora de l’1 d’agost al 4 de setembre. Si l’any passat va ser el torn de la piscina exterior, que va deixar Rubí sense piscina d’estiu i enmig d’una certa polèmica, aquest any es preveu que l’impacte de les obres sigui menor.

El vas d’aquesta piscina va ser construït l’any 1992. Per això, el Club explica que és necessari canviar les rajoles perquè estan en mal estat. Per això, caldrà buidar completament la piscina. A més, s’aprofitaran els treballs per canviar els pòdiums i altres instal·lacions tècniques. Segons ha explicat el CNR als seus socis, les obres de millora de la piscina 1 de competició es realitzen a l’agost ja que és el mes amb menys afluència al Club, que dóna servei durant la temporada a més de 7.000 persones (entre socis i cursetistes). Cal tenir en compte que aquesta piscina es fa servir per cursets de natació, entrenaments dels equips de natació, waterpolo i triatló, la natació lliure dels socis, la natació sincronitzada i les diverses escoles de Rubí que van al club. A més, els caps de setmana tenen lloc les diverses competicions.
Piscina interior del Club Natació Rubí. Foto: CNR
La piscina descoberta romandrà completament oberta del 24 de juny al 4 de setembre de 10 a 19.45h tots els dies. Tot i així, en el període d’obres de la piscina 1 de competició (de l’1 d’agost al 4 de setembre), el Club ampliarà l’horari de la piscina descoberta de 8 a 20.45h de dilluns a divendres i de 8 a 19.45h els dissabtes, diumenges i festius.  A més, es reservaran dos carrils com a mínim en aquesta piscina per a les persones que vulguin nedar a l’aire lliure.