divendres, 20 de maig del 2016

Un altre forn de pa a l'illa de vianants... l'Ajuntament es podria plantejar una moratòria?

>> Dues botigues de roba tancades recentment s'estan transformant aquests dies en una granja i en una botiga de compra d'or i plata

Podria semblar una broma però no ho és. Són molts els veïns de Rubí que es pregunten com és possible que l'illa de vianants es prepari per a la inauguració d'un nou forn de pa. I és que durant aquests dies, un local ocupat fins ara per una botiga de roba s'està transformant en un establiment de la cadena barcelonina Macxipà, especialistes en la venda de pa. Amb aquesta nova granja, el tram Avinguda de Barcelona-Francesc Macià sumarà fins a deu establiments de característiques molt semblants.

Quan algú obre un negoci, se suposa que compta amb estudis de mercat que li garanteixin un cert èxit. I a Rubí, sembla ser que l'èxit només està garantit amb granges-cafeteries, dentistes a peu de carrer, perfumeries i botigues de telefonia mòbil. En canvi, les botigues de roba cada cop són més inexistents i d'altres més especialitzades (joguines, electrodomèstics o d'alimentació) sobreviuen gràcies a una relativa escassa competència. Ara fa uns anys, l'illa es va omplir d'oficines bancàries. En aquell ocasió, l'Ajuntament va arribar a fer una moratòria per impedir l'arribada de més bancs i caixes a Rubí. Potser ara el Consistori es podria plantejar fer el mateix en el cas dels forns? Segurament, una oferta comercial més variada afavoriria les compres dels rubinencs a la nostra ciutat.
El nou forn està ubicat a l'avinguda de Barcelona.
Per cert, gairebé al davant del nou Macxipà, una altra botiga de roba ha baixat la persiana per jubilació dels seus propietaris. En aquest cas, la botiga s'està transformant en un establiment de compra d'or i plata.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ara s'obre una nova botiga de roba devant del DAU!!