dimarts, 3 de maig del 2016

L'Oasi Jove entrevistarà els impulsors de l'InFest i recopilarà informació sobre la Festa Major

>> El programa s'emetrà a les 21h en directe a Ràdio Rubí (99.7 FM) i estarà obert a la participació dels oients

Els impulsors de l'InFest visiten
avui  l'Oasi. Foto: Ajuntament.
Aquest dimarts, a les 21h, s'emetrà una nova edició del programa L'Oasi Jove de Ràdio Rubí. El show radiofònic s'iniciarà amb una entrevista a Patricia Moreno, Marc Algora i Imanol Fernández, impulsors del nou festival internacional de curtmetratges de terror, fantàstic i freak InFest. Els impulsors explicaran a l'equip de l'Oasi com s'ha gestat el projecte i avançaran algunes primícies d'aquest certamen, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol al Celler, i que neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada per a produccions audiovisuals professionals i amateurs, així com una nova oportunitat d’oci per a la ciutadania rubinenca. Fins ara, el festival ja ha rebut més de 200 pel·lícules provinents d’arreu del món. Entre tots aquests curtmetratges, l’organització en seleccionarà els 20 millors, que es projectaran en el marc d’un esdeveniment amenitzat amb música, actuacions teatrals i col·loquis relacionats amb el cinema.

D'altra banda, la propera Festa Major tindrà un pes destacat en l'edició d'aquest dimarts de l'Oasi Jove. Un cop anunciats oficialment els noms dels músics que visitaran Rubí en el marc del nou Festival de Festa Major, l'equip del programa repassarà la seva trajectòria musical i en valorarà la seva elecció. Aquest mateix dimarts s'han sabut que les entrades dels concerts no superaran els 20 euros. D'altra banda, el programa recopilarà tota la informació disponible fins ara sobre la Festa Major, donarà més novetats i comentarà l'opinió dels rubinencs expressada a través de les xarxes socials.

Finalment, el programa repassarà l'actualitat local amb cors i culs, el particular semàfor de l'Oasi, on l'equip del programa posarà nota, entre d'altres, a la fuga d'un santcugatenc que els Mossos buscaven a Rubí i que ha acabat amb la localització de l'individu en un hostal, on compartia el cap de setmana amb uns amics.

El programa s'iniciarà a les 21h a Ràdio Rubí i es podrà seguir en directe a través de la 99.7 FM i el web www.radiorubi.fm. L'Oasi recollirà l'opinió dels oients a través del Twitter @oasijove.