dimarts, 3 de juny del 2008

Alguns rubinencs amb problemes a Egipte

La Letícia, una rubinenca de 21 anys que estudia Ciències Ambientals a la UAB s'ha posat en contacte amb La petjada de Rubí per tal de denunciar els problemes que han tingut amb el seu viatge de final de carrera a Egipte. El viatge havia estat contractat amb Viatges Marsans (no a l'oficina rubinenca) i ella i 26 estudiants més (alguns de Rubí) han tingut força maldecaps amb aquest viatge. Amb aquesta carta intenta advertir als futurs viatgers alguns dels problemes amb que s'ha trobat.

27 estudiants de Ciències Ambientals vam marxar de viatge de final de carrera a Egipte amb Viatges Marsans. L'esperat viatge es va convertir en tota una sorpresa: el viatge de tornada va avançar-se deu hores 48 hores abans de marxar i el creuer era de categoria força inferior al de les imatges que ens havien ensenyat. A El Caire vam descobrir què era per Viatges Marsans un hotel de 4 estrelles superior: moqueta bruta i ronyosa, plats amb restes de menjar als passadissos, dutxes sense aigua calenta i embossades, lavabos sense paper higiènic, habitacions amb mala olor i amb el terra enfonsat, llits sense somier i finestres que no ajustaven. L'OCU ha acceptat la nostra demanda i ara estem a l'espera de saber què hi diu l'agència. Malgrat això, hem volgut enviar aquesta carta per prevenir possibles futurs clients de Viatges Marsans, perquè no se sorprenguin si els passa quelcom similar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no a viatges Marsans!

Anònim ha dit...

a mi em van cobrar 350€ per un vol de Barcelona a Palma de Mallorca i després va resultar ser un de Clickair que sortia a les 6 del matí. El dia abans de marxar el bitllet d'anada i tornada que jo tenia valia a través de la web 75€ amb taxes incloses. estafadors!