divendres, 20 de juny del 2008

Incivisme fet per gent patètica

Sovint ens queixem que l'Ajuntament no fa suficients coses. Avui, però, m'he quedat xoff al veure el que publicava la web de l'Ajuntament. Segons sembla, en la recent estrenada plaça de la Sardana, uns brètols (per anomenar-los d'alguna manera) han malmès aquest nou espai. Han arrancat una de les portes de la gàbia del parc infantil i han pintat diferents elements d'aquesta plaça.
Realment és patètic que hi hagi gent així a Rubí i a qualsevol lloc. Si us plau, respecte per tot allò que és de tots, després ens queixarem que no es fan coses... no es pot malbaratar els diners d'aquesta manera tan absurda per culpa de quatre gili...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

que pena de gente.
en vez de gastar tanto dienro en la fiesta mayor, que lo dediquen a poner mas vigilancia, porque ademas esta gentuza es la que mas se beneficia de la fiesta.
ya vereis como aparece el pueblo despues de las actuaciones hasta altas horas de la madrugada.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anonim, i amb el publicador del blog en kuan als kuatre flipats que han fet destrosses, i que desgraciadament ni han més de 4 per allà sueltos...però el tema de l'administració de cuartos...

No crec que vagi per el gasto que tenen per Festa Major, i no dongui idees "sr. anonim", xq només faltaria això, que ens treguessin l'alegria i la festa d'aquests dies que s'acosten!

Potser vosté no la viu, però la gran majoria si! I és un acte que fa paríceps a gran nombre de ciutadants!

Bona Festa Major!

Anònim ha dit...

yo tambien participo de la fiesta mayor y me encanta, pero el gasto que se hace en actuaciones es exagerado y se puede hacer una fiest mayor sin necesidad de esto.
las actuaciones hasta altas horas de la mañana es el detonante para que toda esta chusma salga a la calle a hacer todo tipo de destrozos y por supuesto sin ningun tipo de vigilancia.no se donde vives, pero si vivieses en el centro te darias cuentas, los vecinos estamos hartos.

Anònim ha dit...

Jo no crec que sigui qüestió de vigilància ni de diners, sinó d'educació i respecte. Una càmera o un segurata o un policia no eduquen: coarten o sancionen, que no és el mateix que educar i respectar.

La petjada ha dit...

Per evitar l'incivisme en les noves minideixailleries instal·lades a Rubí, aquestes deixaran d'estar operatives fins passada la festa major.

http://www.rubi.cat/ajrubi/noticies/detall.php?apartat=¬icia=1248

Anònim ha dit...

intratable tienes toda la razon pero cuando la educacion y el respetao se acaban hay que dar paso a la coaccion.
ojala no fuese asi, pero es la realidad este tipo de gente no atiende a otro tipo de razones.