diumenge, 8 de juny del 2008

Problemes amb la senyalització de Rubí (II)

Fa dos mesos comentàvem a La petjada que Rubí estava molt malament senyalitzada. En aquella ocasió dèiem que tota la gent que ve per l'AP-7 des de Barcelona/Tarragona es troba 3 sortides diferents amb el nom "Rubí" i que ja dins de Rubí els panells informatius que senyalitzaven els llocs d'interès de la ciutat (competència de l'Ajuntament) eren inexistents en molts punts de la ciutat.
Ahir, l'Avui es feia ressò d'una altra curiositat en referència a aquest tema. Fa molt de temps que a l'autovia A-2 (Madrid-Lleida-Barcelona), al terme de Sant Andreu de la Barca hi ha el panell de la fotografia. En aquest panell, el terme "Rubí" està guixat i això fa que molts conductors pensin que aquest accés no està operatiu. La realitat és una altra i si no fem cas d'aquest panell, s'arriba a Rubí amb molts menys minuts que els que es necessiten fins arribar a Molins de Rei i agafar la B-23 i posteriorment l'AP-7.
Una simple mesura com treure aquest guixat del cartell reduiria considerablement la contaminació que generen tots els vehicles que fan aquest recorregut més llarg de 16 minuts, 22 quilòmetres i 2,33€ en benzina de mitjana.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Doncs a mi em va de conya... quan he d'explicar algú com arribar a Rubí venint de Lleida sempre li dic... quan vegis un cartell de Rubí tatxat... Aquesta és la bona!

;-)

Anònim ha dit...

Osti, doncs nosaltres no ho sabíem i vinga a donar la volta per Pallejà i Molins... que cabrooooooooons!

Yáiza ha dit...

Doncs sabeu què? En el meu barri (Can Serrafossà) que està perdut al cul (amb perdó) del món rubinenc... HI HAN POSAT SENYALS!!

Sí, sí, ara que fa 15 anys que en van asfaltar els carrers, i uns 8 que hi van posar l'enllumenat, han arribat els senyals de trànsit, que (quan deixin d'estar tapats amb bosses o amb cinta adhesiva) faran que tots els carrers deixin de ser de doble sentit. És evident que ens queixem per vici, a sobre que es gasten una fortuna en senyals d'"Stop" i de "prohibit el pas"!! Ara només em queda esbrinar com s'arriba a casa meva seguint els nous senyals! (de fet, he comprovat que només hi ha dues alternatives, i les dues igual d'indesitjables: passar per un camí sense asfaltar, o bé per un carrer estret i sempre ple de cotxes aparcats, en el qual qualsevol dia m'hi deixaré el retrovisor). No sé qui és l'encarregat d'aquestes coses a l'Ajuntament de Rubí, però tres "hurres" per ell o ella!

Yáiza