dilluns, 2 de juny del 2008

El Club Petanca Santa Rosa i Ca n'Oriol

Moltes vegades m'he preguntat perquè el Club Petanca Santa Rosa ocupa un espai tan preciat com és el parc de Ca n'Oriol. No acabo d'entendre com pot ser que una entitat esportiva privada ocupi un espai públic, i, a sobre, estigui ballat i impedint l'accés públic. Com a veí del barri de Ca n'Oriol, m'he trobat estafat molts caps de setmana veient com 4-6-10 persones es fan una barbacoa al mig del gran pulmó verd de Rubí. És lògic? Jo crec que no. Personalment considero que l'Ajuntament hauria de buscar-lis un altre espai a un lloc més idoni de la ciutat, o bé la entitat hauria de desmuntar el xiringuito que tenen allà muntat i obrin aquest equipament a tots els rubinencs i es vagin a fer les barbacoes a un altre espai de la ciutat. Algú sap qui hi ha darrera del CP Santa Rosa? (molts dels polítics que teniu bloc sabeu la resposta així que si us plau, no us calleu!). Quin conveni hi ha? Fins quan? És legal? Gràcies a tots per ajudar-me a resoldre aquest enigma.

3 comentaris:

Ivan Moreno Vargas ha dit...

hola,

el club petanca santa rosa, si no recordo malament fa més de 15 anys que tenen la seu i terreny de joc al parc de ca n'oriol, és una entitat amb més de 100 socis i uns quants equips tant masculins com femenins i juguen a la lliga catalana i a molts campionats fora de Catalunya.

existeix un conveni pel qual tenen un espai cedit, no el que estan ara, sino el que tenien abans d'iniciar-se les obres del parc.

per tant la seva ubicació és completament legal.

de totes formes durant el mandat passat i jo personalment sent responsable d'esports vaig tenir algunes reunions amb la seva junta directiva encapçalades per Antonio Expósito, el president, per reubicar la seu i el terreny de joc, l'espai presentat seria a la part de radera de la pista d'atletisme, carrer saragossa cantonada valladolid, la resposta de l'entitat en tot moment va ser receptiva al canvi, demanant només tenir el mateix que tenen en l'actualitat, entenc que és una petició lògica.

vaig exposar la proposta amb un estudi i amb planos i mai és va fer ni és va arribar a estudiar... cadasqu que tregui la seva conclusió, els esports i la gent que els practica no son ni seran mai importants per algú que no li agradan i que diu que son uns quants en pantalons curts radera d'una pilota, no hi havien 120.000 € per realitzar el canvi i aprofitar aquella part important per la ciutat.

com aquestes unes quantes... com un pavelló de basquet pagat i finançat per una entitat rubinenca i que no acabava de sortir mai...

espero haver-te ajudat a entendre el perque de la petanca al parc, i dir-te que no hi ha nungú malintencinat darrera de la petanca, només uns quants rubinencs/ques que practican el seu esport favorit...

salutacions,

Ivan Moreno

La petjada ha dit...

moltes gràcies Iván.
1. m'alegro que no sigui il·legal aquesta situació
2. m'entristeix saber que podrien estar a un altre lloc i no ho estan
3. m'alegro que els 10 de la barbacoa no siguin els únics socis
4. m'entristeix saber que algú vol fer un pavelló i l'Ajuntament no els deixa

Ivan Moreno Vargas ha dit...

hola de nou,

son coses que pasan, i més quan no tens algú que li agrada l'esport per sobre teu, l'educació, l'integració, la salut i els valors que forman l'esport no son reconeguts, passa a Rubí de forma descarada...

salutacions