dilluns, 16 de novembre del 2009

Resultats enquesta: Cine, teatre i idiomes als locals dels antics cinemes

Els rubinencs que han votat a la darrera enquesta de La petjada ho tenen molt clar. Un 48% dels vots consideren que cal posar una sala de teatre i cinema en aquest espai, on anteriorment ja van haver-hi els cinemes Rubí Palace. D'altra banda, el 40% dels votants creuen que es podrien aprofitar aquest gran local per instal·lar-hi l'escola oficial d'idiomes, tot i que el POUM reserva un espai per fer-ho a l'avinguda Edison.

Seguidament, un 29% dels votants defensen l'opció de dedicar un espai a crear bucs d'assaig per a músics, mentre que un 13% dels votants creuen que caldria reservar sales per entitats i col·lectius de la ciutat. Finalment, opcions menys votades són la sala d'estudi (8%), sala d'exposicions (5%) i un altre 5% s'han decantat per altres usos. Cal tenir en compte que es podia votar per diverses opcions.

Cal tenir en compte que ACR va presentar una moció al ple d'Octubre que va ser rebutjada pel govern. Segons va comentar el govern municipal, aquests locals s'integraran al futur complex d'oci i serveis del Rubí Desenvolupament. Actualment una petita part de la superfície dels locals està ocupada per l'oficina d'atenció al ciutadà de Les Torres.

Gràcies a tots per participar!