dimarts, 17 de novembre del 2009

Exposició dels drets dels infants al Pinar i concert a La Fàbri-K

Aquest divendres, 20 de novembre, es commemora el vintè aniversari de la Declaració dels Drets del Infants. Per això, el Centre Obert Compartir El Pinar celebrarà una exposició de cartells sobre un dels drets: dret a un nom i una nacionalitat. Nois i noies de 12 a 18 anys han realitzat un seguit de cartells per tal de reclamar un dels drets fonamentals: tenir un nom i una nacionalitat!
L'exposició es podrà veure només el proper divendres 20 de novembre de 18h a 20h al centre compartir el Pinar, així que és una ocasió perfecte per visitar i conèixer aquest centre de la ciutat.

A més, aquest cap de setmana el CSO Fàbri-K de Rubí organitza una jornada de treball. I a la nit, l'Associació de Músics de Rubí ha organitzat un concert a les 22.30h on actuaran Sergi Estella (cantautor), Avanti Mutanti (rock), The Tapas Post Mortem (punk) i Ninja Pastori (cartoon punk).


A partir d'ara, La petjada estrenarà una petita agenda que s'anirà actualitzant a mesura que tots aquells que ho vulgueu envieu a aquest bloc informació relativa als vostres actes, tal com han fet els dos col·lectius.