dissabte, 7 de novembre del 2009

Troben a Rubí el cadàver d'un empresari raptat per la banda d'extorquidors desarticulada

La Guàrdia Civil ha desarticulat avui una perillosa banda que presumptament extorsionava empresaris catalans, sobretot del Vallès, en el marc de l'Operació Romeo. Els sis detinguts van ser detinguts el passat dimarts juntament amb sis armes de foc, tretze vehicles de gran cilindrada, munició i altres materials que havien fet servir fins ara. Els detinguts, quatre homes i dues dones, de nacionalitat espanyola, romanesa i porto-riquenya, vivien a Rubí, Terrassa i Viladecavalls.

Avui, però, s'ha trobat a una zona boscosa de Rubí el cadàver d'un empresari que podria estar relacionat amb aquesta trama. Segons publica l'Avui, els investigadors creuen que els detinguts haurien mort l'empresari trobat a Rubí en presència d'un altre home de negocis amb l'amenaça d''incriminar-lo en l'assassinat. Així, per tal de no ser inculpat en la mort del seu colega, aquest empresari hauria pagat durant deu mesos consecutius un total de 700.000 euros. Els fets es remunten a aquest mes de gener a Sabadell, quan els detinguts van concertar una cita amb l'empresari extorquit, d'uns 60 anys i que pertany al sector immobiliari, i amb la víctima. Els sicaris acomplien amb un encàrrec fet per una tercera persona.

El cos trobat, en avançat estat de descomposició, segons la Guàrdia Civil, és el d'una persona que viatjava molt per motius laborals i amb una vida poc estructurada i sense família pròxima. Aquests factors haurien permès que la seva desaparició hagués passat més desapercebuda.

El portal de notícies 3cat24.cat també recull aquesta informació però tampoc dóna més detalls de la zona exacta de Rubí. Aquesta notícia arriba 6 mesos després de l'aparició d'un cadàver d'una dona esquarterada a prop del barri del Pinar. Posteriorment es va saber que es tractava d'un episodi de violència de gènere i que la dona era veïna de Badalona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que asco de gente, y lo malo es que con estas leyes tan permisivas y las leyes de extrangería actuales sólo estamos cada vez peor y pero...que futuro mas triste le espera a este pais