diumenge, 29 de novembre del 2009

Ja pots escoltar el darrer programa: Rocòdrom, projecte CROMA i una bona estona a l'Oasi Jove

Sabíeu que a Rubí el Centre Excursionista porta 20 anys reclamant un rocòdrom? Ho aconseguiran? Parlem amb Albert Isús i Cesc Aldabó, president i vocal del CER per saber la última hora de les seves reivindacions.

A Rubí la Fundació Autònoma Solidària organitza tallers i classes als alumnes de tres instituts de la ciutat. Busquen voluntaris! Vols ser un d'ells? La presidenta de la FAS, la coordinadora del projecte a Rubí i una voluntària ens expliquen el projecte CROMA a la nostra ciutat.
Quins són els beneficis nutricionals de la poma? Vols riure una estoneta? Has escoltat mai com la Marina es menja una poma en directe? "La secció nutritiva de la Teresa" ens farà passar una molt bona estona a l'Oasi Jove.

I per acabar, comentarem l'actualitat i trucarem al Marc Mudarra, un rubinenc que compleix 23 anys. Ens agafarà el telèfon? On el pillarem in fraganti?

Pots escoltar el programa que vam emetre el passat 21 de novembre al següent enllaç. A més, recorda que el proper "L'Oasi Jove" s'emetrà el proper 12 de desembre a les 12h a la 99.7FM i en directe per www.radiorubi.fm

Escolta el programa íntegrament al bloc de l'Oasi Jove o a http://www.divshare.com/download/9524773-662

1 comentari:

Anònim ha dit...

Potser caldrà anar al Centre Excursionista de Sant Cugat a practicar alguna via, la veritat és que el tenen de P.M.

Podria habilitar-se alguna zona on fer un rocòdrom + pistes de BMX + parc d'skate, no? Ser una mica el referent a nivell de comarca, despuntar en alguna cosa positva i no només com el poble dels killus rubinensis o de la gasolinera enmig de la zona peatonal...