dilluns, 25 de gener del 2010

"La señora de González" roda a Rubí el seu videoclip

 banda "La señora de González", vallesana però molt vinculada a la ciutat de Rubí, ha rodat el videoclip del seu nou single a la nostra ciutat. De fet, el grup format per Zuri, Serginho, Guille i Ginés es va conèixer a la nostra ciutat. Per gravar el clip de la cançó Chaval, el segon tema de l'àlbum De pequeñito, el grup va triar el centre de la nostra ciutat. L'enregistrament es va fer durant el passat primer cap de setmana d'octubre.  

El grup es va formar a Rubí l'any 2001 i va treure al mercat l'àlbum ara fa un any i mig. Al videoclip, es pot veure la terrassa del Tast d'art de la plaça Catalunya, alguns comerços del passeig Francesc Macià i el carrer Montserrat. Tot i això, un dels grans moments d'aquest vídeo és el concert que fan a la plaça del doctor Guardiet, on les grades es van omplir del seu públic. A més, en aquest vídeo es veuen imatges gracioses com un atracament a una caixa d'estalvis, uns trileros o bé un home-anunci que promociona una botiga de compra d'or.





El grup ha rebut diversos premis al llarg de la seva trajectòria i ja té forta popularitat. Els integrants de la banda van participar el passat mes de març al programa Les Divines de Ràdio Rubí, on ja van reclamar poder realitzar un concert durant la Festa Major. L'ajuntament ha col·laborat en la producció d'aquest clip, això podria significar que un dels concerts de la FM'2010 sigui el de La señora de González?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

por si a alguien le interesa, hoy saldra a las 22h. la alcaldesa en el canal catala del valles hablando sobre los presupuestos

Anònim ha dit...

El video clip no està malament, algú sap quan el van gravar? crec recordar que era un dissabte al matí, però no n'estic segur...

De fet les persianes de les botigues apareixen baixades, potser era diumenge.

Unknown ha dit...

Va ser el primer dissabte d'octubre pel matí! Com a mínim l'escena del concert...

A uns metres de distància (Pl. Salvador Allende) l'AE Albada celebrava la festa d'inici de curs i vam veure el rebombori del concert!

Anònim ha dit...

Ha de ser un diumenge o un dissabte a la tarda, perque sino les botigues no estarien tancades...està bé el vídeoclip, almenys pensen en Rubí en alguna cosa bona!!

Raul ha dit...

A veure si ens escolten d'una vegada i tenim per FM concerts de rubinencs que hi han molts i molt bons, en comptes gastar-se la pasta en els quatre petardos famosillos.

Anònim ha dit...

Però aquest grup és rubinenc?no oi?

gines ha dit...

hola buena gente!!!! soy Gines, el cantante de LA SEÑORA DE GONZALEZ, es todo un placer conoceros!!! todo el grupo es de Rubi, excepto yo que soy de la Llagosta, aunque estoy mas en Rubi que en mi casa, soy ya hijo adoptivo... para nosotoros era una ilusion y una necesidad grabar el videoclip en Rubi, con nuestra gente!! tambien reivindicamos que en Rubi hay musica, grupos, cultura porque muchas veces parece que se olvida!!!
bueno aqui me teneis para lo que haga falta!!!!
un abrazo enorme!!!
www.lasradegonzalez.com

Anònim ha dit...

enhorabuena gines por tu música

carfita ha dit...

Es va rodar el cap de setmana del 3-4 d'Octubre! L'escena del carrer es va fer diumenge, i la del concert a la plaça el dissabte!!
el video el va fer Rendez Vous Produccions http://www.rendezvousprod.com