dissabte, 16 de gener del 2010

Rubí Solidari demana ajuda per les víctimes d'Haití

Haití necessita enormement de l'ajuda internacional i les ONGs estan demanant diners en metàl·lic per tal que aquesta ajuda sigui més efectiva. Fonts oficials del govern d'Haití estimen que hi ha més de 50.000 morts, 250.000 ferits i que 300.000 persones han perdut la seva casa. A més, 2 milions d'haitians necessiten menjar urgentment tot i que hi ha grans dificultats a l'hora de distribuir l'ajuda humanitària que ha anat arribant en les últimes hores. Cal recordar, a més, que els pillatges estan complicant molt les tasques humanitàries a l'illa sacsejada pel terratrèmol de dimarts. 

L'ONG Rubí Solidari està fent una crida per tal que els rubinencs col·laborin amb les seves donacions i desaconsella l'enviament d'aliments o medicaments pel seu cost econòmic i perquè la seva distribució és més complicada. Per això, han obert un compte bancari per tal de facilitar la col·laboració dels rubinencs.

Rubí Solidari
Caixa de Catalunya: 2013-0178-21-0200917150

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gracias "petjada" por no poner fotos de gente muerta como hacen todos los medios

Anònim ha dit...

cierto, cada vez da mas asco el ser humano que por tal de sacar dinero llenan programas hablando de penas ajenas y sacando gente muerta por todas partes.