dilluns, 27 de desembre del 2010

La decoració de Nadal d'enguany, a la Sexta

Rubí apareix als informatius per una bona causa gràcies a l'enllumenat sostenible en el que han col·laborat alguns ciutadans
La Sexta Noticias ha donat a conèixer l'enllumenat sostenible que l'Ajuntament ha instal·lat a la nostra ciutat aquest any. Es tracta d'una iniciativa molt similar a la que es realitza en altres municipis, i que ha permès un estalvi econòmic i energètic molt important. Enguany, un total de 165 grups de llum il·luminen els carrers més comercials de la ciutat, més de la meitat dels quals han estat adquirits pel consistori. Aquests estan fets amb leds, un tipus de bombeta que gasta molt menys. L'Escola d'Art i la Brigada Municipal s'han encarregat de dissenyar-los i dur-los a terme.

D'altra banda, per segon any consecutiu s'han organitzat tallers participatius per tal que els rubinencs ajudessin a confeccionar la decoració nadalenca. L'any passat es van instal·lar panells amb CDs reutilitzats i decorats a alguns carrers del municipi, mentre que aquest any s'ha optat per reutilitzar càpsules de Nespresso usades per fer les garlandes nadalenques. Tot i això, aquesta peça informativa de la Sexta Noticias no reprodueix fidelment la realitat d'aquesta iniciativa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

laSexta no se entera de la misa la media...

Anònim ha dit...

pues suerte que hayan sacado al menos a Rubí para algo que no sea malo

Anònim ha dit...

No serà pel pessebre que han fet a l'ajuntament, és algo escandalós allò....

Anònim ha dit...

Doncs m'alegro que les bones notícies de Rubí sortin també a la tele, ja van sent hora!!!no?