diumenge, 20 de març del 2011

Els regidors Roger Garcia i Arantxa Gabilondo cauen de la llista del PSC

>> ERC manté intactes les seves tres primeres posicions i incorpora una desena d'independents en la seva llarga llista de cara a les municipals
Roger Garcia (rubi.cat)
El Partit dels Socialistes de Rubí ha presentat aquesta setmana la seva llista electoral. L'actual alcaldessa, Carme García, l'encapçala per tercera vegada acompanyada per una gran part dels membres del seu equip de govern. Tot i això, sorprèn la baixa de Roger Garcia, actual regidor d'Urbanisme i sisè tinent d'alcalde.  A més, la regidora de Joventut, Arantxa Gabilondo, també desapareix de la llista socialista, un fet que era fàcil de preveure després que l'alcaldessa anés reduint les seves responsabilitats durant els últims mesos després de la marxa de Jordi Peiró, a qui es considerava proper a una de les edils més joves del Ple municipal.
D'altra banda, Manuel Velasco passa de l'onzena posició a la segona, un fet que demostra el gran pes que l'actual portaveu té al grup. Anna Maria Martínez, Neus Muñoz, Josep Manuel Castro, Maria Mas i Belén Meneses repeteixen a les llistes en les primeres posicions. Al projecte socialista de la ciutat també s'incorporen nous noms, com la periodista Marina Millan, Jaume Buscallà o Trinidad Fuentes.

Esquerra confia en mantenir dos regidors o millorar resultats
Esquerra Republicana també ha presentat la seva llista en els últims dies. La formació independentista incorpora al seu projecte persones vinculades a Rubí amb inquietuds diferents però amb un mateix horitzó comú: treballar per la ciutat. Així doncs, a la llarga llista (25 + 9 suplents) hi trobem persones de diferents àmbits professionals, gent vinculada al teixit associatiu i homes i dones de diferents franges d'edat. La nova llista d'Esquerra a Rubí, liderada de nou per Arés Tubau, incorpora deu independents (un 40% del total) amb la voluntat d'apropar el partit a persones compromeses amb la ciutat però que no estan afiliats a ERC. Tot i això, les primeres posicions continuen encapçalades per Arés Tubau, Martí Pujol i Xavier Corbera. Segons ERC, "combinem així experiència al govern i il·lusió per seguir endavant amb el projecte de ciutat que representa Esquerra".
La campanya electoral es basarà en la feina feta durant aquesta darrera legislatura, en els projectes de futur i en les persones que formen la llista electoral, amb l'objectiu de mantenir o superar els dos regidors que Esquerra té en l'actualitat al Consistori rubinenc. Arés Tubau, explica al seu bloc que "tenim grans candidats, fantàstiques candidates" i es mostra orgullosa de la seva llista, on diu que "cadascun d'ells aporta per sí mateix un gran valor afegit" i "credibilitat i proximitat". Podeu consultar la llista completa a la pàgina web d'Esquerra a Rubí.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Roger... és un nom massa català per anar en aquesta llista de PSOE...

Anònim ha dit...

gabilondo hacia meses q no pintaba nada...

Anònim ha dit...

Roger Garcia no deu voler saber res del PSC i de la seva mala gestió del POUM... És un home molt aplicat

Anònim ha dit...

ERC=bona llista=qualitat... auguro 3 regidors

Anònim ha dit...

Estava cantat, Roger Garcia i Arantxa Gabilondo no els voldria la Garcia per la seva vinculació a Peiró.

Anònim ha dit...

molt bona llista d'ERC... crec que el 3r està a tocar.. ànims!

Anònim ha dit...

Hi ha més comentaris aquí que pel tema del rierol...no hase falta desir nada más...

Anònim ha dit...

el POUM no depenia del Roger sinó de la Carme Garcia, que era qui tenia les competències

Anònim ha dit...

I qui farà fora a la Sra. Carme Garcia?

Anònim ha dit...

La Carme Garcia no es la que va dir que esperava menjar-se els torrons del Nadal de 2009 amb el POUM aprovat? 8 anys per INTENTAR aprovar un POUM no és de rebut, és ineficiència i ineptitud per saber gestionar les coses.

Anònim ha dit...

Oh! quina casualitat... els dos partits del consistori municipal fins i tot comparteixen noticia.

La resta de la noticia: parole, parole, parole... com els hi agrada als polítics que parlem d'ells.

Anònim ha dit...

me parece bien que se junten 2 noticias politicas en un mismo articulo. no se trata de llenar de mierda este blog

Anònim ha dit...

Doncs mira,compartir està de moda en aquest poble, PSC i ERC comparteixen una notícia, ACR i CIU comparteixen regidor, qui serà el següent en compartir??
PP, PxC i C's...aquests poden fer trio, eh?!?!

Anònim ha dit...

Aquí no surt la nuvia que te més números per casar-se amb el PSC que és ICV. ERC treurà com a molt la seva cap de llista i el PSC preferirà un pacte nomès amb ICV i deixarà a ERC fora del govern i als seus càrrecs de confiança a la cua de la OTG. L'alcadessa ja ha comentat en més d'una ocasió que està tipa de governar amb els d'Esquerra i ara li fa la pilota a ICV

Anònim ha dit...

Coalició PSOE-ICV?

això pot suposar ni que siguin 100 metres de carril bicicleta?

Anònim ha dit...

Totalment d'acord: els somiatruites d'ERC, si treuen un regidor ja podran obrir una ampolla de cava, i la Carme García es frega les mans amb l'opció de governar amb els 'pipiolos' d'ICV.

Anònim ha dit...

como PCS y ICV hagan una coalicion ya podemos empezar a marchar del pueblo, incompetentes x incompetentes= incompetentes al cuadrado.

Anònim ha dit...

Sí, la Carme Garcia es deu estimar més pactar amb ICV: els hi donarà la regidoria de Medi Ambient, perquè vagin fent festetes de l'arbre; comerç i política lingüística, per tenir-los distrets, com ara els d'ERC, i les regidories fortes se les quedarà el PSC. Així, els d'ICV, a cobrar, a no fer nosa i a callar.

Anònim ha dit...

Si es formalitzés el pacte PSOE-ICV, com quedaria el POUM? ICV hi donaria suport? obligarien a fer canvis? l'acceptarien sense més?

Anònim ha dit...

Per mi l'únic partit que val la pena és ACR, un partit del poble sense lligams ni interessos partidistes, a més a més desde sempre han dit i repetit que el POUM estava mal fet i que per exemple és inhumà plenar de pisos l'escardívol.

Anònim ha dit...

Després de tants anys amb ICV i veient com ha deixat la ciutat, no crec que el PSC vulgui governar amb ells, ja els està bé amb ERC....espero que aquest anys sigui la coalició amb CIU perque governar CIU ho veig dificil....

Albert ha dit...

Tot i que encara no ha començat la campanya, hi ha propostes concretes per part dels partits més enllà de declaracions d'intencions del tipus: millorar la qualitat de vida, promoure, incentivar...?
Parlo de qüestions com: implantar una xarxa de carrils-bicicleta, crear una taula de participació per les entitats, crear una xarxa de biblioteques de barri que complementin la biblioteca central de ciutat...

Anònim ha dit...

Quina llista més penosa la del PSC, per que no diuen el resultat de la votació i el conflicte que es va produir a l'assemblea?. La Garcia fa com en Pallejà, un equip fluix per que no la facin ombra, i marxarà deixant el mort a un altre. Aquesta va boixa per ser diputada a Madrid i poder resoldre de cop la pensió de jubilació, que nomes te cotitzats els anys com alcaldessa. Quina barra i quina impresentable la maruja aquesta

Agustí ha dit...

Mireu el Bloc del Roger vanagloriant-se de la seva fortalesa "El Castell", amb una meravellosa tanca de mes de mig milió d'€, quina llàstima de poble, i després llegir el bloc de l'Ares, fent lo mateix amb la penosa pl. Dr. Guardiet plena de mancances, que per cert retira els comentaris que no li son propicis del seu bloc, jo li he posat un avui i l'ha retirat, l'hi he tornat a posar. De totes maneres s'ha de reconèixer una cosa de PSC i ERC, ho fan perquè manen, per mandat del poble.
Com dira algú al Roger per la feina feta.
¡Felicitats fill ¡¡¡.

Agustí ha dit...

Disculpeu, ja ha tornat a aparèixer el comentari a l'Ares.