divendres, 8 d’abril del 2011

Carmen de Mairena revoluciona el Centre

>> El polifacètic personatge televisiu ha estat la mestra de cerimònies de la inauguració d'una nova botiga de bijuteria i complements
L'illa de vianants ha viscut avui divendres una tarda atípica i per això La petjada de Rubí es permet avui una notícia més freak. Una gran aglomeració de rubinencs -amb predomini d'adolescents- s'aplegaven al passeig Francesc Macià. La raó no era una altra que veure de prop a Carmen de Mairena, un popular personatge habitual dels programes del cor i que també va protagonitzar una curiosa campanya electoral en els darrers comicis del 28-N, sent la número 2 del partit CORI per la demarcació de Barcelona. L'objectiu de la seva visita a Rubí era promocionar una nova botiga de bijuteria i complements: Le Petit Détail, que tot just s'ha inaugurat aquest divendres.
Una família amb Carmen de Mairena (s'han pixelat els rostres dels menors)
Aquest nou establiment comercial -que regenten els propietaris de Top Token- forma part d'una petita franquícia que des de 1999 està obrint botigues a la província de Barcelona. Es tracta d'un model de botiga low cost i és que els prestatges anuncien productes d'entre 2 i 5 euros. Tot i això, el gran volum de persones que volien fotografiar-se amb Carmen de Mairena impedia avui veure amb deteniment els productes que aquesta nova botiga ofereix. Aquesta inauguració es produeix dies després que la franquícia de sabates Mary Paz obrís amb èxit una botiga uns metres més enllà. S'imposarà una renovació i un nou model comercial a l'illa de vianants?
Els curiosos ocupaven part de la calçada, dificultant el pas de l'autobús.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajja boníssim!

Anònim ha dit...

També va venir la Sánchez Camacho, tenen molt en comú: les dues són polítiques, dones i porten botox fins al cervell! Es podrien intercanviar els papers?

Anònim ha dit...

La noticia debería decir que CAMACHO (PP) vino el jueves a Rubí, es verdad! ella vino a promocionar una tienda de botox no?

Anònim ha dit...

Visca la cultura!

Anònim ha dit...

Joder.... cap manifestació genera tanta expectació en aquesta merda de poble com la merda de persona aquesta, que, a sobre d'indesitjable, ha estat implicat/da en històries de proxenetisme.... quin putu fàstic....

Anònim ha dit...

q patético es RUBI

Anònim ha dit...

quin fastic de jovent tenim a rubi. Quina merda de ciutat!!

Anònim ha dit...

Us preneu les coses massa en serio,a rubí passen coses molt mes futudes... ¿posar el crit al cel perque vingui la carmen de mairena?.Esteu flipats!

Anònim ha dit...

¡Ay Carmen, Carmen, que buena alcaldesa serías si te inyectases botox y cantases por bulerías!

Anònim ha dit...

Un nou model de comerç? Sí, aviat totes les botigues seran franquicies de low cost, i de tant en tant els que xupen les restes de sang comprant els caixals d'or de la iaia.

Agustí ha dit...

Hola rubinencs, jo no li donaria mes importaria, es un personatge de teleescomnbreria, i com a tal genera expectació, lo que si es cert es que no aniré a una botiga que fa servir aquests reclams per fer-se publicitat.

Anònim ha dit...

La veritat que portar un personatge d'aquests per a la inauguració d'una botiga, no és que parli molt bé ni de la seva professionalitat ni seriositat...així que esperem que els hi vagi bé però no per portar aquest tipus de gent.
Però bueno això de l'espectació és normal entre la joventut...tampoc cal faltar al respecte al jovent rubinenc, que com a totes les ciutats hi ha de tot!

Albert ha dit...

Estareu d'acord o en desacord amb el model de botiga, el que està clar és que hi ha 14 missatges que parlem GRATIS d'aquesta botiga. Els estem fent la promoció gratis!!

Anònim ha dit...

la promoció gratis la fa l'administrador que diu el nom de la botiga i possa fotos.
La resta més bé veig que està en contra de botigues tan hiper cutres, no crec que sigui una bona publicitat, al menys per a gent que escriu a aquest blog

Anònim ha dit...

aquest fet no mereix cap tipus de comentaris. Em va semblar una autèntica VERGONYA!