dimarts, 5 d’abril del 2011

Ràdio Rubí als autobusos urbans

>> Una manera fàcil i econòmica de promocionar la ràdio local podria ser sintonitzant l'emissora a la xarxa de transport públic urbà
Els petits gestos són poderosos. Ràdio Rubí ha augmentat la seva penetració entre els ciutadans des de la posada en marxa de la pàgina web de l'emissora i gràcies a l'interacció que estan fent amb els rubinencs a través de les xarxes socials. Ara, no només es poden escoltar els programes a través de les ones sinó també a través d'Internet, fet que eleva considerablement les potencialitats de l'emissora. Avui La petjada proposa un petit gest que podria ajudar a donar a conèixer encara més Ràdio Rubí entre els ciutadans.
Un dels nous autobusos urbans (Foto: rubi.cat)
La xarxa d'autobusos urbans transporta cada dia milers de passatgers. Molt sovint els conductors sintonitzen algunes emissores musicals o generalistes per tal de fer més amè el viatge dels passatgers. Si Rubí té una emissora local pròpia, per què no sintonitzar Ràdio Rubí als autobusos urbans? Té certa lògica que el mateix consistori promocioni la nostra emissora i no pas Onda Cero o Cadena Ser, oi? També és cert que els conductors passen moltes hores al volant i deuen voler tenir estones radiofòniques de tota mena (música, notícies, esports...), pel que més que obligar seria interessant promocionar que es sintonitzés l'emissora a certes hores o almenys aconsellar als conductors a fer-ho en determinats moments. Sens dubte, una idea fàcil i molt econòmica per donar a conèixer una emissora amb un gran potencial humà que alguns rubinencs encara desconeixen.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo que és una bona iniciativa i podria ser extensible als bars, taxis i altres locals públics de la ciutat. Els IES fan visites a la ràdio per veure com funciona? La qüestió és captar nous oients

Anònim ha dit...

Amb una mica mes de sensibilitat nacional i local s'hauria de poder acordar per conveni i alhora de fer la concessio q les emissores q s'escoltin siguin d'ambit local o nacional. Es un espai public i com a tal entenc q s'hauria de poder incidir. Aixo cal tenir-ho en compte pel futur.

Anònim ha dit...

És una iniciativa extensible a d'altres espais: bars de la ciutat, taxis de Rubí...

Felicito a Ràdio Rubí per la web, però podria permetre deixar comentaris a les notícies que pengen a internet.

Anònim ha dit...

Com a consell està bé, però des del punt de vista del conductor, potser és molt fort que t'obliguin a tenir la mateixa emissora tot el dia, no?

Anònim ha dit...

A mi em sembla una bona idea, sempre que sigui motivar i no obligar als conductors. O potser en moments determinats per promocionar un programa, potser si que es pot determinar l'ús de l'emisora.

En tot cas, visca les propostes de millora amb baix cost econòmic!

Anònim ha dit...

yo no he veig bé, on està la llibertat del conductor? i de l'empresa? es com si s'obliguès a que les botigues de teles tinguessin tv3 o que en tots els bars hi hago estrella o moritz o que tothom compressim un seat ibiza....crec que les imposicions mai son bones i radio rubí tindria que atreure més oients ambs les mateixes oportunitats que la resta de cadenes.

Anònim ha dit...

a pagar el dichoso canon, y encima lo tendremos que pagar los ciudadanos de rubi .....