dimarts, 19 d’abril del 2011

Idees per a aquesta Festa Major de 6 dies

>> La Festa Major se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de juny i 1, 2 i 3 de juliol. Aquest bloc i l'Oasi Jove us proposen el pregoner i demanen la vostra col·laboració
Rubí es bolca cada any amb la Festa Major de Sant Pere, una de les més exitoses de la comarca. Enguany, el calendari ha volgut que la celebració duri sis dies i és que els rubinencs podrem gaudir des de dimarts 28 de juny i fins diumenge 3 de juliol, segons anuncien les bases del concurs de cartells de la Festa. Segons ha pogut saber La petjada de Rubí, la regidoria de Cultura ja té força avançada la programació (adaptada als temps de retallades) però són molts pocs els detalls que es coneixen.  Tot i això, des d'aquest portal us proposem que doneu idees i propostes per a la Festa Major d'enguany durant aquests dies de vacances...
El(s) gran(s) concert(s) de l'Escardívol. L'any passat, per aquestes mateixes dates, ja es coneixia el nom del gran concert de la Festa Major: Macaco. Enguany, cap pista. Des de fa dies un equip de col·laboradors d'aquest bloc rastreja les webs de diversos grups musicals amb l'esperança de trobar Rubí en la seva llista de concerts. Algú sap alguna cosa? Quins rumors us han arribat? A qui us agradaria veure a l'Escardívol?
El pregoner: Mikel Iglesias? El magazín juvenil L'Oasi Jove de Ràdio Rubí i aquest mateix bloc van promocionar l'any passat la figura de Victòria Mateo (exdirectora de la biblioteca) com a pregonera i vam estar a punt d'aconseguir-ho. Enguany, la nostra proposta és Mikel Iglesias, actor rubinenc de gran èxit gràcies al seu personatge d'Ignasi a Polseres Vermelles (TV3). Podeu escoltar la seva entrevista al programa aquí. Alguna altra proposta?
Disco mòbil a l'Escardívol. Les orquestres poden estar bé però, sens dubte, l'èxit de la disco mòbil de fa uns anys va ser enorme, amb espuma inclosa. Per això, proposem que es torni a contractar una disco mòbil per aquesta Festa Major. És una opció molt econòmica i que va agradar moltíssim als joves rubinencs.
Grups rubinencs. Diverses bandes de la ciutat estan aconseguint èxit dins i fora del municipi. Una bona manera de donar-los a conèixer pot ser actuant a la Festa. Si l'any passat els concerts del Pau Casals van ser un èxit, tot apunta que alguns grups rubinencs podran actuar enguany al gran escenari de l'Escardívol.
Sense mocador. El popular mocador de Festa Major no ambientarà aquests sis dies de festa segons ha pogut saber aquest bloc. Es tracta d'una mesura per tal de retallar el pressupost.
Doctor Guardiet i Castell. Caldrà veure quin és l'ús que se'n fa de la nova plaça del doctor Guardiet i del nou amfiteatre del Castell com a espais per la Festa.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

yo propongo la disco movil, pero que la pongan debajo de tu casa.

Anònim ha dit...

pel que respecta al mocador crec que seria bonic que treguem els que tenim dels anys anteriors. que cadascú porti el que més li agradi d'altres anys

Anònim ha dit...

MANEL, MANEL, MANEL i MANEL!

Anònim ha dit...

Sin duda, la disco movil ya que es música que suena en la radio y es más divertida que las orquestas...

Anònim ha dit...

discmovil SI!

Manel NO!

Anònim ha dit...

festa major=6 dias quiere decir muchos vecinos sin dormir teniendo que trabajar al dia siguiente.
Yo voto por que los conciertos a altas horas de la mañana se hagan debajo de la ventana de la alcaldesa, que así puede vivir de primera mano la fiesta y al salir por la mañana podrá ver también lo limpios, buenos y cívicos que son sus ciudadanos, pudiendo oler de primera mano en su portal las meadas de estos y quitar las latas de encima del techo de su coche!
Lo malo que como ella no tiene que levantarse al dia siguiente a las 6am para trabajar pues quizá no le sirva de lección

Anònim ha dit...

discomobil al escardibol

Anònim ha dit...

Disco mobil aa RUBI! Mess un grup de rap com pot ser SFDK EL LANGUI EL CHOJIN ..... VIVAA RUBI!

Anònim ha dit...

Manel, Manel, Manel!!!!

Anònim ha dit...

esborrant missatges.... Després l'autoanomenarem blog d'expressio lliure

La petjada ha dit...

La petjada informa que no s'ha esborrat cap missatge.

Us recomanem que quan escriviu un missatge verifiqueu que aquest apareix ja que darrerament Blogger està tenint alguns problemes tècnics.

Moltes gràcies per participar.

Meritxell ha dit...

Manel no que ens adormim tots i ja el tenim fins a la sopa!
La discomòbil em va semblar una bona proposta!

Yas ha dit...

Ui, si vingués Manel seria un fracas descomunal a Rubí! No hi aniria ningú... xD Igualment, ja no actuen gratis ni de conya, hehehe. Cal dir que m'agraden, però s'ha de ser realista.

La idea de que cadascú porti el mocador que li doni la gana, m'agrada! :D

Yas ha dit...

M'he expressat malament, hehehe. No actuen "gratis" ni de conya perquè costen tanta pasta que l'ajuntament tot sol no ho podria pagar...

Anònim ha dit...

I per què no fer la nit de les bandes de Rubí?

Ens estalviem un concert gran (30.000 o 40.000€ no ens els treu ningú) i donem publicitat de les bandes locals, que n'hi ha i de molt bones!!

Anònim ha dit...

Una cosa que no té a veure amb aquesta entrada: per quin motiu van tallar el carrer major ahir quan el Madrid va guanyar la copa si quan el Barça guanya no la tallen? (i que consti que no soc ni de Barça ni de Madrid)

Ruben ha dit...

A la web de l'ajuntament ja tenim qui tocarà per festa major!!!I el guanyador és......MANEL!!!!És un concert inaugural i ho farà a l'anfiteatre del castell!!!

Anònim ha dit...

Quan guanya el Barça també el tallen...

Anònim ha dit...

jo em vaig acostar quan la copa d'europa i hi havia cotxes i motos pitant. al final les van desviar pel carrer de montserrat crec que és però no ho van tallar a la benzinera per un costat i a l'ajuntament per un altre..

Anònim ha dit...

hi han retallades però ve Manel? jo aquestes coses no les entenc, que es quedi a casa, k fiquin la móbil i estarem contents. Jo no aniré fins al Castell per veure'l..... es que ens podrien demanar opinió abans no? després ens diuen que si no hi ha calers, que si pum que si pam.............

Anònim ha dit...

Manel... per favor, no volem dormir per festa major, volem alegria i musica més animada. Prefereixo tenir mocador, com cada any, a que vingui aquesta purria de "grup". Cada cop la festa major de Rubí decau més, una pena, perque si en alguna cosa hem pogut "presumir" ha estat en la qualitat (més o menys raonable) del concerts gratuïts que es donaven al'escardibol. Fa uns anys amb la Carrau ja s'hi van lluïr, gairebe no arribaven a la vintena de persones que els va anar a veure, per favor! No repetim aquest any també...