divendres, 15 d’abril del 2011

Un rubinenc detingut per vendre títols falsos per 400€

>> L'acusat ha estat detingut per la Policia Nacional per estafar a 32 persones a través d'Internet. Mai va arribar a entregar aquests certificats falsificats
La Policia Nacional ha detingut a Rubí a un home acusat d’oferir a través d’Internet títols acadèmics. L’acusat, presumptament, demanava per aquests certificats entre 200 i 400 euros, tot i que prèviament havien de fer un pagament de 100 euros. Segons ha comunicat la Policia Nacional, 32 persones haurien caigut en aquesta estafa ja que mai van rebre els títols sol·licitats.
La investigació es va iniciar després de detectar que aquest rubinenc oferia títols acadèmics espanyols a través d’Internet. Després que els investigadors aconseguissin identificar el compte bancari de l’acusat, van poder entrevistar a algunes de les seves víctimes. Segons van explicar a la Policia Nacional, aquestes persones es pensaven que es tractava d’una acadèmia que els permetria obtenir un títol de FP. A més, enviava models com exemple de la seva feina per tal de guanyar-se la seva confiança. Tot i que canviava regularment de correu electrònic i d’anuncis per dificultar la seva ubicació, al final la Policia Nacional ha pogut detenir-lo gràcies al rastreig de la seva IP.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Curiós.

Però no seria més interessant fer un seguiment de què passa, per exemple, amb el putrefacte rierol de Can Xercavins?

Anònim ha dit...

que asco de gente vive en Rubí

Anònim ha dit...

¿y alguien que quiere estafar trabajando con un título falso comprado denuncia al que se lo ha querido vender porque no se lo envía?

Pero que asco de pais, ¿y nadie imputa a los 32 sinvergüenzas que querían comprar un título falso? claro, que lo hacían sólo para tenerlo de adorno en la pared de su habitación verdad??