dimarts, 20 de maig del 2008

Resultat enquesta: La gent de Rubí coneix prou bé els seus barris perifèrics, excepte el Pinar

L'enquesta que portava per títol "Quin barri no has visitat mai?" es va tancar ahir amb un èxit de participació: 28 persones, el màxim assolit fins ara. Els resultats, els quals òbviament no es poden extrapolar a la opinió de tots els rubinencs, si que ha deixat en evidència dues coses. La primera, que la meitat de la gent (50% i 14 vots) ha visitat tots els barris que es proposaven a aquesta enquesta. I en segon lloc, que el barri més desconegut pels rubinencs és El Pinar, on 10 persones (35%) han manifestat no haver estat mai aquest barri.
D'altra banda, els barris més populars (només el 7%-10% no han estat) entre els enquestats han estat Can Rosés (per motius obvis: piscina i complex esportiu), Can Vallhonrat i Ximelis (possiblement per la proximitat al nucli urbà o per ser via de pas), Can Serrafosà, La Perla i Sant Muç. Seguidament, ens trobem el cas de Castellnou/Can Mir, on un 17% i 5 vots manifesten no haver visitat mai aquest barri. Segurament la llunyania d'aquestes urbanitzacions amb la ciutat provoquen que la gent sino va expressament a aquests barris, mai s'hagi animat a anar-hi.
Finalment ens trobem el cas del Pinar, un barri que tot i ser molt més pròxim al casc urbà i estar en un lloc de pas (Ctra. de Sabadell), no ha estat visitat mai pel 35% de la gent que ha votat a l'enquesta de La petjada. Això ve a demostrar que aquest barri està molt apartat de la nostra ciutat i que cal apropar-lo als veïns. Actuacions com la llei de barris i la nova connexió viària entre el barri i Can Rosés poden ser una bona eina de integrar el barri a la nostra ciutat. A la web de l'Ajuntament podeu trobar molta més informació sobre el projecte que s'està portant a terme.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a mi me da miedo ir al Pinar...