dijous, 29 de maig del 2008

Resultats enquesta: El Rubifira 2008 no ha convençut gaire

Els dies 16, 17 i 18 de maig Rubí va celebrar la 7a edició de Rubifira. Segons l'Ajuntament aquesta edició ha estat un èxit, malgrat la pluja d'aquell cap de setmana. En l'acte inaugural de la fira multisectorial l'alcaldessa va qualificar aquest acte "d'aparador de la ciutat on tothom pot trobar una petita mostra del què té Rubí". Enguany hi van participar 47 expositors i 15 entitats culturals i esportives. També hi van col·laborar Ràdio Rubí, diversos concessionaris d'automòbils i diverses seccions de l'Ajuntament de Rubí.
A La Petjada de Rubí vam preguntar durant uns dies que us havia semblat el Rubifira. 19 persones han participat i han donat la seva opinió. Així doncs, el 57% (11) no van visitar Rubifira. De la resta, els que si que hi van anar, només 2 (10%) consideren que aquesta setena edició va estar millor que les darreres edicions. Un 10% (2) considera que està en la línia d'altres anys i la gran majoria, un 36% (7) creuen que aquesta edició ha perdut nivell comparant el 7è Rubifira amb d'altres. Jo no hi vaig poder anar així que gràcies a tots per fer-me veure com va ser aquest Rubifira. Rubifira tornarà d'aquí 2 anys? Esperem que sí!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Rubifira cada dia pitjor... quins temps aquells que es feia a Can Roses!

Anònim ha dit...

dice la alcaldesa que es una pequeña muestra de lo que hay en rubi, yo pase 2 veces por delante en dias diferentes, y las dos veces vi que estaban bailando sevillanas, bailes tipicos de catalunya no vi ninguno, a lo mejor es que no pase cuando se hacian.

Anònim ha dit...

Així doncs, segons les paraules de la Carmen el que més hi ha a Rubí és empreses purifició d'aigua...

Anònim ha dit...

"bailes típicos de catalunya", com diu l'anònim, si que n'hi va haver: l'escola de l'esbart va actuar amb molt d'èxit. també hi va haver una ballada de gegants, una actuació castellera, etc. O sigui que, del que es fa a Rubí d'arrel tradicional català, una bona mostra. Potser només hi vas estar una estoneta, perquè sinó ho haguéssis vist...