dijous, 1 de maig del 2008

Conchita vindrà a Rubí per Festa Major

Fa uns dies publicàvem a aquest bloc que Melendi vindria a Rubí durant la Festa Major de Sant Pere. Es rumorejava que Antònia Font també podria venir, però a la seva web no trobem cap informació sobre aquest possible concert. Doncs bé, ara ja se sap que Conchita visitarà Rubí. El seu concert serà el diumenge 29 de juny a l'Escardívol. La veritat és que no recordo que en els darrers anys cap concert es celebrés en diumenge, així que serà una novetat.
La cantant, nascuda a Finlàndia, i amb cançons conegudes com Nada que perder, Me cansé o 3 segundos, es va fer famosa durant el 2006. Aquest mateix any va cantar la versió en castellà de Breaking free de High School Musical. L'any 2007 va publicar el seu àlbum Nada más i va estar a la llista d'àlbums més venuts durant unes quantes setmanes, amb més de 40.000 discos venuts i 1 disc d'or. T'agrada Conchita? Aniràs a veure-la?


2 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que no recordo haver-ne sentit mai a parlar, però això no vol dir res perquè no sóc espectador dels mitjans de comunicació tradicionals. Si de cas, el dia 30 ja et diré algo.

Ivan Moreno Vargas ha dit...

no la coneixia, no se qui és, però potser val la pena no???