dijous, 1 de maig del 2008

Vota per tal que La petjada de Rubí guanyi el NetReporter'08!

Ahir dimecres, es van fer públics els finalistes del concurs NetReporter 2008 que ha organitzat LaMalla.net. Es premien els millors blocs fets per joves (estudiants d'institut o universitaris) per tal de fomentar la creativitat i la iniciativa dels joves a la xarxa.
Doncs bé, La petjada de Rubí és un dels quatre blogs finalistes d'aquest concurs en la categoria d'universitaris. Sens dubte, crec que és una molt bona notícia que un bloc de Rubí hagi arribat a la final. Per guanyar, caldrà esperar fins al 15 de maig i veure quants vots obtinc. Per tal que La petjada guanyi, cal enviar SMS per poder guanyar! Cal enviar un SMS al 5110 escrivint "netreporter petjada". A més, enviant un SMS entreu al sorteig d'un iPod Touch! Tant de bo, algú de vosaltres se l'emportés!
Em faria molta il·lusió que tots els amics de la Rubisfera us fessiu partíceps d'aquest concurs i entre tots fem possible que Rubí es faci un nom a Internet, mostra d'una xarxa ciutadana connectada i informada. Si voleu, voteu perquè Rubí guanyi!
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i moltes gràcies per estar atents a La petjada de Rubí, ja que, sense els vostres missatges no hagués continuat amb aquesta aventura que vaig començar fa un temps. Gràcies a tots!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Enhorabona, això demostra que ho estàs fent molt bé. Segueix així.

Arreveure!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La petjada ha dit...

Ja ho se i sóc el primer al que no li agrada. Només ho fet avui i no ho tornaré a fer però és per donar a conèixer aquest concurs i que la gent pugui participar. De totes maneres, tampoc penso que sigui "spam".

Anònim ha dit...

No és SPAM en el sentit que no és automàtic ni (completament) indiscriminat. Però es pot considerar SPAM en tant que estás fent publicitat (i comercial) i també que ho fas en articles que no tenen res a veure amb el que anuncies (off topic).

De totes maneres, no passa res: si algú no li agrada sempre el pot eliminar.

:)

Jordi ha dit...

Aupa la petjada!

Lluís Martí ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola noi!!

Me n'alegro molt que hagis arribat a la final, ja ens diràs que ha passat finalment!!!
Un petó molt fort

Mary Joe