dijous, 15 de maig del 2008

2n premi al NetReporter 2008

Gràcies a molts de vosaltres La petjada de Rubí ha quedat 2a al premi NetReporter 2008 que organitzava Lamalla.net en la categoria d'universitaris. Aquest segon premi ha estat possible gràcies a tots els SMS rebuts durant els últims dies. El premi premi ha recaigut a Font de la guatlla, un bloc sobre el barri barceloní que ha aconseguit rebre més SMS que la resta. L'entrega de premis s'ha celebrat aquesta tarda a l'Ateneu Barcelonès i també s'han premiat els blocs Lago de barro i Apagón en la categoria d'estudiants de batxillerat. Els guanyadors han estat distingits amb un Mac Book i un Ipod Touch, mentre que el premi per als segons classificats ha estat un Ipod Touch. En aquesta edició del certamen el termini per a la presentació dels blocs ha estat d'un mes i la participació s'ha situat en una vintena de concursants. El concurs de blocs NetReporter té com a objectiu fomentar i posar de relleu la creativitat i la iniciativa dels joves catalans a la xarxa, avaluant una de les eines de comunicació que més utilitza i que més interacció li permet: el bloc.
Com podeu imaginar estic molt content amb aquest segon premi. Com a aspecte a millorar de cara a l'any vinent, canviaria el sistema de votació, ja que, tractant-se d'un certamen que premia la interactivitat a la xarxa, les votacions haurien també d'haver estat a través d'Internet i no a través del mòbil. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants i a tots vosaltres moltes gràcies per ajudar-me a obtenir aquest segon premi. La petjada continua amb molta més empenta!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquest segon premi. I ara a gaudir de l'ipod!

Arreveure!

Ivan Moreno Vargas ha dit...

felicitats!!! salut i força per seguir endavant...

Anònim ha dit...

Ja vaig veure el video. Estava emocionant pensant que sortiria però només van sortir els guanyadors... ¬¬ xD Un altre cop serà. Felicitats.

Jaume Canut ha dit...

Moltes felicitats per la segona posició. Estic totalment d'acord amb tu que el sistema de votació no ha estat el millor en un concurs de blocs on internet ha de ser l'eina principal i decisiva.
Moltes felicitats pel teu bloc, ja que sense ser periodista fas una feina que molts ja voldrien!

Felicitats de nou i una abraçada,

Jaume Canut

Toni Valdívia ha dit...

Felicitats! Que sigui el primer de molts més.

Yáiza ha dit...

Enhorabona per aquest segon premi!! Em té admirada que segueixis tan conectat amb Rubí malgrat la distància. =)

Sort i endavant!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!

Jo també estic convençuda que aquest serà un dels primers premis dels propers que estan per arribar.

Enhorabona!

John-John ha dit...

La meva més cordial enhorabona!