dijous, 12 de juny del 2008

El govern s'ha carregat l'IMMA?

Fa temps que he perdut una mica les esperances en veure què passa amb l'IMMA. La setmana passada va ser la Setmana del Medi Ambient a Rubí i la veritat és que no s'ha presentat cap novetat destacable. L'Institut Municipal de Medi Ambient (IMMA) ha passat de ser un gran departament de l'Ajuntament a caure en una de les grans oblidades. El nou regidor (PSC), en Manel Velasco (el qual no contesta a cap dels mails que li he enviat en els darrers 5 mesos...) s'ha quedat sense grans competències i això s'està notant molt. Els autobusos parats, nova gestió de residus que ha deixat potes enlaire el model Residu Mínim, la web que no funciona, falta d'iniciatives, mala previsió amb la sequera, no fomentant els carrils bici... no sembla que l'IMMA sigui una prioritat pel govern. De fet, ara tot el que rodeja Medi Ambient s'anomena Rubí net i per això em pregunto si realment l'IMMA ha desaparegut o no. Segueix en actiu o bé s'ha dissolt aquest departament i ara el que feien ells ho falten altres departaments? Molt bona la iniciativa de les minideixalleries que han posat pel centre en forma d'Opi. A veure si algú ens pot donar resposta!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vull afegir una altra pregunta que fa temps que ningú no em contesta: el Velasco aquest del PSC és el mateix que escriu el Sapiens del Diari de Rubí? Només és per curiositat.

Anònim ha dit...

si

Anònim ha dit...

I cada vegada tenen menys gestió sobre coses... les entitats poden rebre de l'ajuntament plats compostables per realitxar activitats, això ho portava Medi Ambient, però ara...... NO HO PORTA MEDI AMBIENT ho porta participació ciutadana...

Ara sí! han comprat una nova fota de camions de recollida d'escombraries que deu haver costat una fortuna, estàn fent una política visual en el tema de medi ambient ( i en d'altres també...)

Anònim ha dit...

ese es el problema que lo unico que estan haciendo es una politica visual, pero no de hechos.
por cierto los famosos tractores, que tambien costaron una fortuna, se utilizan para algo mas que tirar de las carrozas en las cabalgata de reyes?

Anònim ha dit...

Gràcies, primer anònim.

Anònim ha dit...

Ho únic que han fet bé és instal·lar les minideixalleries... però segons vaig llegir al diari aixó ho van proposar Iniciativa, el PSC va recuperar un treball que havia fet Reinaldos a Medi Ambient, que tenien perdut en un calaix, i van reaccionar ràpidament per a que ICV no s'emportès els mèrits. Tot és un aparador, no es creuen ni ells ho que fan.

Anònim ha dit...

a mi això de les minideixalleries en opis em va molt bé ja que els horaris de la deixalleria mòbil coincidien amb els horaris en que estic currant i la veritat és que agafar el cotxe per anar a la deixalleria ho faig poc així que el que fins ara anava acumulant a casa ja ho puc treure-m'ho de sobre abans. Bona pensada!

Anònim ha dit...

Política visual...

Els nous "barrenderos" porten com uns carrors supermega-fashions que semblen de pacífic blue!!

i més política visual... us han fet arribar unes bosses que són per separar??

A mi sí.... van bé, però els diners cal gestionar-los d'una altre manera!

Yáiza ha dit...

Ei! Els nens d'aquesta fotografia són alumnes de la meva mare, però ni ella ni jo entenem ben bé què hi fan en aquesta entrada! Com no sigui pel buff que duen al cap..!

La petjada ha dit...

Efectivament és perquè porten el buff de l'IMMA, una de les campanyes q es van fer l'any passat.