dijous, 23 d’abril del 2009

Sant Jordi a Rubí i a TV3

Avui Catalunya es vesteix de vermell, de roses i de llibres. Rubí no és una excepció, i molts balcons s'han engalanat amb la senyera. El punt neuràlgic d'aquest Sant Jordi 2009 és la plaça Catalunya de Rubí. Allà un gran drac presideix la plaça, on hi ha les parades de roses, de llibres, d'algunes entitats i partits polítics i també de la botiga de Rubí i del Comissionat de la Societat de la Informació. A més, Ràdio Rubí està emetent part de la seva programació en directe des de la plaça Catalunya. Una d'elles ha estat l'escollida per esdevenir un dels molinets especials de TV3 d'aquest Sant Jordi. Aquesta foto, doncs, s'ha emès aquesta tarda per TV3.
Aquí un recull de fotos...
I a aquest enllaç pots veure el molinet de TV3 amb la foto de Rubí. Mira'l aquí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ole!! viva rubí! visca catalunya! visca sant jordi!

Álvaro Salomón Rodríguez ha dit...

En primer lloc et vull felicitar per les fotografies!
Sóc de Rubí i afilia't al PSC. Com és obvi m'interessa moltíssim aquest blog que veig que té uns forts lligams amb la nostra ciutat.

1 salutació i endavant!

Anònim ha dit...

afiliat al psc....? Madre de dios! Bueno en primer lugar decir que me alegro mucho por la gran patada en el culete que le han dado al señor (por llamarlo de alguna manera elegantemente)Peiró, este personaje es un gran tirano con las entidades culturales y solidarias que no son afines con vuestras ideas... todo lo que huele a crítica social lo censura de una mala manera.. la única cultura que le gusta es sólo aquella que sea afín al partido, como por ejemplo con la feria de abril... sin comentarios.
Por otra parte tenemos lo que denominamos alcaldesa de Rubí, si si esa gran dictadora que tenéis en el partido, que también como el sr.Peiró censura todo lo que le huela a candidatura alternativa a la suya... y con el resto pues ya ves, nuestra querida regidora de cultura que no hace nada por su pueblo por no canserse.. bueno si hasta ahora ha sido la única persona que ha coseguido quitar la rua de carnestoltes en todo el planeta por que a lo mejor llueve.. y la amiga de l@s jóvenes srta Arantxa que sonrie muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucho muuuuuuuuuuuuuuuuuuucho pero hace menos que la anterior y el anterior y el anterior del anterior... endefinitiva la palabra socialista queda grande dicha por vuestra voca! acto por la república??? pero si en cuanto podeis le estáis comiendo el culete a los borbonetes... ha y atodo esto pacto con esquerra tanto o peor que vosotr@s... solo falta que se unan los peperos a la fiesta....