dimecres, 13 d’abril del 2011

Grua i multes a la zona taronja del Rubí+D

>> La petjada de Rubí ha comprovat com la Policia Local imposa multes a aquells que no compleixen les normes de la zona taronja
Els fals mite de que a l'aparcament del Rubí+D es pot aparcar a on un vulgui i que ningú revisa els rellotges de la zona taronja no és cert. Segons ha pogut comprovar La petjada de Rubí durant varis dies, la presència d'agents de la Policia Local és força habitual a aquest espai. A més, la grua municipal fa acte de presència i està preparada per endur-se aquells vehicles que estiguin mal aparcats.
Com tots sabreu, els aparcaments del Rubí+D i l'Escardívol van incorporar el juliol de 2009 la zona taronja. Es tracta de places d'aparcament gratuït però que tenen un temps màxim estacionament de 90 minuts. D'aquesta manera es vol fomentar la rotació i facilitar l'aparcament a aquelles persones que s'acosten al centre per comprar o fer gestions adminstratives. Des de la posada en marxa d'aquestes places és habitual trobar aparcament amb facilitat a les zones taronja d'ambdós espais. Tot i això, corrien certs rumors que deien que molta gent aparcava sense el rellotge corresponent i que hi havia certa màniga llarga. Tal com podreu comprovar a la fotografia, un policia comprova cotxe per cotxe si s'estan respectant els temps d'aparcament o no...
Un policia local revisa que els vehicles de la zona taronja respectin la normativa.
La grua fa voltes per l'aparcament i està preparada per endur-se els vehicles mal aparcats.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Fent cua a Correus fa cosa de 2-3 mesos vaig escoltar una conversa en què una persona li explicava a una altra que el "feta la llei, feta la trampa" de la zona taronja era posar el rellotge i anar fent visites cada quan convingués per canviar-li l'hora.

No sé si això realment va colar i/o cola, i/o si pot realment enganyar als que vigilen, però està clar que la gent s'esforça en trobar solucions als problemes. Si més no, als d'aparcament.

Anònim ha dit...

Al·leluia!!!

la policia local multant vehicles mal estacionats? no m'ho puc creure!!!
El proper pas serà multar els killos rubinensis que condueixen discoteques mòbils o porten els tubs d'escapament trucats?

Anònim ha dit...

un policia me ha dicho que en abril estan metiendo muchas multas para no ponerlas en mayo x las elecciones pero no dejar de ingresar pasta..

Anònim ha dit...

Ja era hora que comencin a posar multes a qui incompleix la llei, tal i com diu un post que continuin posant multes als quillos amb la música a tot drap, els tubs...etc...que comença la caloreta i hem d'obrir finestres!!!

Yáiza ha dit...

A l'Escardívol ja fa temps que cauen multes, que ho sé de primera mà! I sí, feta la llei, feta la trampa, pots anar a canviar l'hora del rellotge cada 90', jo ho trobo molt legal (tant com treure el cotxe d'allà i aparcar-lo de nou a la plaça del costat, que seria una tonteria!). Però t'impedeix deixar el cotxe tot el dia (o tota la setmana) aparcat allà, que és el que fa la gent, sobretot al Rubí+D.

Anònim ha dit...

"Legal"? Més aviat "a-legal", no? Tant una cosa com l'altra van en contra de l'esperit de la norma, em sembla.

Anònim ha dit...

El fet de no posar multes el mes de maig perquè hi ha eleccions diu molt de la professionalitat del cos de la policia local i dels seus caps.

Si hi ha una infracció s'ha de multar, sigui 1 de gener o 22 de maig.

Anònim ha dit...

Algú sap per què la primera pilona de l'illa de vianants (altres en diem carrer que es tanca durant unes hores al trànsit de cotxes per poder passar els vianants i després es torna a obrir perquè continuin passant cotxes) porta gairebé un mes espatllada?

Una altra pregunta, per què no es fa zona de vianants també el carrer Pere Esmendia, entre Torrijos i Sant Joan?

Anònim ha dit...

Tot i això la zona del voltant de l'Ajuntament continua éssent una zona lliure de multes com ho demostren els cotxes sobre la vorera de forma continuada davant del telepizza, el kebab i la pizzeria argentina...

com sempre els vianants a seguir fent malabarismes per caminar per Rubí i els soferts conductors que gaudeixin d'un petit moment de tranquilitat i puguin aparcar com més a prop del seu destí millor no fos cas que haguessin de caminar...

Moltes gràcies policia local!

Anònim ha dit...

y en el carrer Narcis Menard los coches para poder circular han de ir por encima de la acera, los peatones, por suùesto, se han de esperar a que pasen los coches. Todo esto delante el guardia urbano que esta dealnte del ayto.
En el carrer Terrassa los coches a toda velocidad cuando no hay ninguna necesidad de que pasen por alli si los "enchufados" del ayto. hiciesen su trabajo.

Anònim ha dit...

¿no hace falta dinero en las arcas? pues a ver si se ponene las pilas estos políticos, policía etc y empiezan a multar a los jetas que siempre aparcam donde sea, a los coches discoteca, motos pedorreras...... será por matería prima en rubí!!

Albert ha dit...

Els controls de velocitat a la carretera de la Riera, a l'avinguda de la llana o a l'Avda. de l'Estatut de qui són competència? Mossos o Policia Local, algú els ha vist alguna vegada parant fitipaldis, cotxes tunejats que no passarien la ITV o motos amb el tub d'escapament totalment trucat?

Només actuen en els casos en què hi ha hagut algun accident (de forma reactiva) o treballen de forma preventiva?

Anònim ha dit...

Albert, has dit "treballen"?
es que m'ha semblat que ho deies com si la policia de Rubí treballès alguna vegada...no se d'on ho has tret això, com a broma fa gracia, però la realitat es que només llueixen cotxe i vestimenta i res més. Si treballesin, per poc que fos, tindriem moltísims menys garrulos motoritzats en carro-discos o moto-cohets, tindriem les parets amb menys graffitis, portals i parkings sense pitxades i demés coses maques Made in Rubí.
Com deia un altre abans que no fan falta més diners a l'ajuntament? a Rubí es molt fàcil de tenir-los amb multes a incívics, i a més I GUANYEM TOTS

Anònim ha dit...

De l'últim comentari, sobre la policia local: "Si treballesin, per poc que fos, tindriem moltísims menys garrulos motoritzats en carro-discos o moto-cohets, tindriem les parets amb menys graffitis, portals i parkings sense pitxades". Potser sí, potser no. O segons què sí, segons què no. Hi ha problemes com les pintades, les pixades als portals o que es facin servir les papereres com contenidors d'escombraries domèstiques que no veig com hi poden fer gran cosa, si no és que enganxen a qui sigui in fraganti. Hi ha molts portals, moltes parets i moltes hores per fer malifetes.

D'altra banda, mai he entés per què no s'actua amb contundència contra els "carro-discos" o les "moto-cohets", o contra els que estan aparcats sobre les voreres, o als passos de vianants, o contra els que circulen sense estar autoritzats pels carrers a on teòricament cal una enganxina de les que donaven ara farà cosa d'un any (se les haurien pogut estalviar, pel que han servit). Etc. Aquesta mena de coses sí que les podrien controlar i passen. Per què?

Es podria pensar que, encara que fos per fer entrar diners al calaix en temps com els que corren, s'hi esforçarien més. Els hi falten medis? És problema de competències? O d'incompetència?

Anònim ha dit...

Passar cada tarda per la plaça Pearson al sortir de l'estació fa vergonya: 3 ó 4 cotxes aparcats a la parada del bus i sobre el pas de vianants (just a sota de la senyal de prohibit parar i estacionar).
Impedeixen que el bus compleixi els seus horaris de pas i dificulta el pas dels vianants i persones amb cotxet.
També hi ha cotxes aparcats sobre la vorera davant del restaurant xinès de la plaça, tot i que per aquest carrer només hi poden circular els taxis.

Tot això amb la mirada còmplice de les patrulles de la policia local que hi passen que no fan res de res.

Anònim ha dit...

¿para que se hacen normas si luego nadie obliga a cumplirlas?
Por poner un ejemplo concreto: bastantes tardes entre semana en la plaza 11 de septiembre hay uno o dos policias, supongo que por las horas de salida de los niños de un colegio que hay. Pues estoy harta de pasar andando y ver como miran hacia otro sitio cuando unos metros de donde ellos están andando, en la misma plaza, hay cada día jóvenes fumando porros, el olor del cual todos olemos a mucha distancia. Además algunas veces me he tomado un café en la cafetería de la misma plaza y he visto perfectamente como no han parado a ningún coche que haya pasado por delante de ellos con la música tan alta que se oía antes de verlo aparecer.
Igual que os pongo este ejemplo, os podría poner muchos otros en que he visto pasar la patrulla y no han hecho ni caso de lo que ven delante de su cara, lo mismo que hemos visto todos, ya que esta policía se pasea, pero no actua.