dijous, 28 d’abril del 2011

La Pegatina tocarà a l'Escardívol per Festa Major

EXCLUSIVA DE "LA PETJADA" >> La banda catalana de rumba serà la gran protagonista de la nit golfa del dissabte 2 de juliol
Després de la confirmació per part de l'Ajuntament del concert de Manel a l'amfiteatre del Castell, avui La petjada de Rubí us avança en exclusiva qui actuarà de forma gratuïta a la Festa Major d'enguany: el grup La Pegatina. El concert es farà dissabte 2 de juliol a l'Escardívol segons ha pogut confirmar avui aquest bloc. Tot i que no se sap encara l'horari definitiu, tot apunta a que es repetirà la fòrmula d'anys anteriors, és a dir, cap als voltants de mitjanit.
La Pegatina és un grup català de rumba que va néixer l'any 2003 tot i que va a ser a partir de 2006 quan la banda va establir el nom actual. El seu primer disc Al carrer! va aparèixer l'any 2007 i va ser pagat per ells mateixos. En aquest primer àlbum van col·laborar artistes com Manu Chao i van barrejar castellà, català i gallec. El seu segon àlbum, Via Mandarina, va sortir al mercat l'any 2009 i van recórrer Espanya, Anglaterra, França, Alemanya i Suïssa, entre d'altres països. Tot i això, la seva expansió per Europa va anar a més durant l'any 2010 i fins i tot van visitar països com Liechtenstein o Holanda. La Pegatina va rebre el premi al millor artista pop/rock l'any 2009, que entrega la revista Enderrock.
En aquests moments, La Pegatina està realitzant la gira de presentació del seu tercer disc, Xapomelön, que ha sortit recentment al mercat i que es pot descarregar de forma gratuïta a la seva pàgina web. L'actuació de Rubí arribarà després dels seus concerts a Rotterdam, Saragossa, Madrid, Montcada i Reixac o Badalona, entre molts altres. 

12 comentaris:

Anònim ha dit...

felicidades a la petjada por esta noticia... sin embargo, no me gusta la pegatina

Anònim ha dit...

vaya mierda de concierto

felicidades x la exclusiva, como la del robo del casino que sale hoy en la competencia (2 dias mas tarde)

Anònim ha dit...

bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!

Meritxell ha dit...

Bona tria per una festa major, però els pots veure quasi cada cap de setmana en algun lloc... vaja, poc original. A part que a mi no m'agraden tampoc!

Suposo que és pràcticament impossible demanar grups internacionals, però per això prefereixo les orquestres que fan un poti poti o com l'aclamada discomòbil de la qual no s'ha tornat a sentir res d'ella.

Anònim ha dit...

Manel i la Pegatina!
per fi una festa major com déu mana

Anònim ha dit...

felicitats per la notícia!

Anònim ha dit...

felicidades por la noticia. Ayto. ha confirmado?

Anònim ha dit...

DISCMOVIL YAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

PEAZO MIERDA

Anònim ha dit...

A mi personalment La Pegatina em cansa...sobretot la forma de cantar del cantant (hagués preferit Troba Kung Fu), però s'ha de reconèixer que és una bona opció per a una Festa Major. Els Manels ja els veig massa trankils per a una Festa, però també ho és Lluís Llach i també va venir, tot són gustos. En qualsevol cas, millor que un Melendi. Finalment, no em sembla malament que es cobri una petita entrada (no sé quin serà el preu pels Manel), però en aquest sentit, prefereixo que l'Ajuntament gasti els diners públics en coses que milloraran la vida de tots els rubinencs la resta de l'any que no pas en un o dos concerts dels quals en gaudiran una part dels ciutadans. Per futures ocasions seria interessant fer ús dels artistes locals per a un dels dos concerts, no fa més Festa Major?? ens estalviaríem calers i hi hauria diferents estils de música per a tothom.

Anònim ha dit...

Llarga vida a la petjada! jajaja que crack!

Anònim ha dit...

noooooooooooooooooooooooooooooo, volem grups més canyersssssssss, per què? crisi crisi, k ens fiquin la disco móbil i tregin tant cantant per dormir