dissabte, 26 d’abril del 2008

Baralla entre Rubí i Internet?

Ahir va semblar que Rubí i la xarxa d'Internet es barallessin. Avui, sembla que la baralla continua...
En primer lloc, la pàgina web de l'Ajuntament de Rubí no funciona. De fet, si entres a través de www.ajrubi.es si que tens accés a la nostra estimada web,
però, si entres a través del domini www.rubi.cat (el que jo utilitzo), la web no s'obre. Què ha passat? L'Ajuntament no vol pagar més el domini .cat? Esperem que aquest no sigui el problema i que es degui a un petit problema tècnic, que, en breu, esperem estigui resolt.
D'altra banda, avui m'he trobat una sorpresa al entrar a Rubícity. Sembla ser que el nostre estimat intratable abandona... Esperem que això no sigui així. Seria una pèrdua important per la Rubisfera. A més, sap greu que s'hagin perdut tots els posts que hi havien fins ara en aquest bloc, alguns d'ells molt interessants. T'esperem molt aviat! I per cert, perquè algú t'hauria d'insultar?
I ja per acabar, què passa amb la web de l'IMMA? Estava molt bé però sembla que ha passat a millor vida. A veure si en Xavier Reinaldos ens diu alguna cosa sobre el tema (va ser un projecte personal seu, i tot que ara no té competències potser en sap alguna cosa...)
Esperem que la baralla entre Rubí i Internet acabi aviat. No us espanteu, La petjada si que continua...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

RubíCity tenia tendències suïcides des de primers d'any, però l'altre dia va ser més ràpid que jo.

Si vols algun post concret, envia'm un mail i te'l passo, els tinc tots guardats.

D'altra banda, gràcies pels compliments. T'animo a seguir amb el blog, que sembla que s'està convertint en una referència a la rubisfera.

Arreveure!

PD: Això dels insults és una broma. Al principi, quan els comentaris a RubíCity podien ser completament anònims, en vaig rebre alguns de gens constructius. Curiosament ara que tornen a ser oberts i que demano que se m'insulti, ningú ho fa. És una broma... però no gaire bona.

Jordi ha dit...

Doncs si, sembla que RubiCity ha mort en combat. Quina llàstima.

De les webs rubinenques que comentes jo també hi afegiria aquesta:
http://www.ciutatderubi.cat

I és que la idea és molt bona, però vegeu com a Març del 2007 deien que "aviat" entraria en funcionament:
http://www.rubidigital.cat/comissionat/editorial_12.html

Jordi ha dit...

Per altre banda el domini rubi.cat el tenen contractat fins el 17/02/2009 i fa poc (per St. Jordi) el van renovar. Segurament serà algun problema tècnic, doncs es tracta simplement d'una redirecció cap a ajrubi.es

Jordi ha dit...

Si,

l'enllaç
http://www.ciutatderubi.cat

no funciona. A mi em deman usuari i contrasenya per entrar. Jo entenc que encara l'estan fent i no ha entrat en funcionament.

John-John ha dit...

No em puc acabar de creure això que dieu del RubiCity...

Anònim ha dit...

http://www.guiaderubi.com/noticias_detalle.asp?key=12401

te pongo este enlace por siquieres hacer algun comentario, creo que la cosa tiene tela y cada dia se les ve mas el plumero a nuestros...... "gobernantes".

Anònim ha dit...

pues si es una lastima lo de intratable, espero que siga participando en los blogs y en el foro del dirario de rubi.
su blog durante mucho timepo ha sido el punto de referencia para muchos de los temas que se han tratado.

Anònim ha dit...

Gracias, último anónimo por tus palabras. Continuaré comentando en los blogs supervivientes, siempre y cuando no tengan los comentarios moderados a priori (lo cual excluye, ahora, los de Jordi Peiró, Xavier Reinaldos y Marta Ribas). Del foro de Diari de Rubí no te prometo nada porque está un poco apagado.

Perrea, perrea!

Anònim ha dit...

Hola sí és cert el web de l'IMMA està k-o...bé l'IMMA ne general ho està. Un cop més es demostra que no calen ni esquerres ni ecologistes a medi ambient cal bona gestió i sembla ser que els de CIU d'això en saben.