dimecres, 18 de juny del 2008

S'ensuma la polèmica arran d'una pròxima publicació de l'Ajuntament

Avui la Mireia m'ha fet arribar una informació que de ben segur portarà polèmica a Rubí. Segons sembla, en una roda de premsa celebrada dimarts per l'equip de govern la Dolors Sierra (Gabinet de Presidència) va repartir uns llibrets que aviat rebrem a casa tots els rubinencs. Aquesta revista anomenada "Grans eixos pel Rubí del futur" és una actualització del llibre "Rubí en transformació" que es va enviar fa un temps. En aquest llibre s'explica en 8 capítols com serà Rubí després de l'aprovació inicial del POUM. El govern ja havia dit que enviaria a tots els domicilis una revista informant del futur de Rubí que marcarà el nou POUM.
La sorpresa (i la previsible polèmica) recau en el fet que s'ha dedicat mitja plana d'aquesta revista per tal que els partits polítics expressin la seva opinió al respecte. Doncs bé, segons sembla només tenen espai en aquesta revista els partits que han votat afirmativament: PSC, ERC, PP i CiU. En canvi, IC-V i ACR (els que van votar que no) no tindran espai per poder expressar la seva opinió a la revista.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

a part dels diners que costarà, ja que la impressió és tot color i bon paper...cal??

Mireia

Anònim ha dit...

q fuerte!!

Anònim ha dit...

otro caciquismo

Anònim ha dit...

Faré d'advocat del diable (i no va amb segones): jo crec que aquestes coses no les fan perquè siguin males persones, les fan per donar vidilla a la rubisfera.

Anònim ha dit...

És una mica vergonyós, no?

Anònim ha dit...

Potser és vergonyós,i ho trobo injust que no tinguin espais IC-V i ACR.

Però aixó ja és cert??

Penso que sobre el POUM hi han partits que ho han "desvariejat" molt...

Anònim ha dit...

És cert. Avui surt a Rubinoticies.

Ho trobo tan injust que crec que els partits no governants s'haurien d'haver negat a sortir. Ciu i PP

Anònim ha dit...

Es que ACR no va utilitzar recursos públics per desinformar a la ciutadania? com creieu que van pagar els anuncis de premsa? amb diners de la seva butxaca?

Anònim ha dit...

I quins són akets recursos públics que segons tu fa servir ACR per no pagar de la seva butxaca?? sigues més clar...

Anònim ha dit...

Home....

lo dels recursos públics deu ser els diners aquests que els regidors de ACR destinen...

i que van desinformar i liar a la població amb el POUM estic totalment d'acord... tots recordem enquestes amb preguntes mal fetes, uns videos NO fets a escala.... i així podem anar continuant.

CADASCÚ GASTA ELS DINERS COM VOL, SI DESPRÉS ELS JUSTIFICA.... CAP PROBLEMA, NO?

Jordi ha dit...

Pels anònims que parlen de desinformar...

1. Com ja he dit a altres llocs: EL VÍDEO DEL POUM ESTÀ FET A ESCALA. Mirar el vídeo és com mirar els planells. Evidentment que cal saber interpretar-lo, igual que els planells. Aquí podeu descarregar el KML fet servir i comprovar el que dic. Si voleu estar ben informats.

2. Els diners que fa servir ACR són diners públics. Però dels destinats al seu grup municipal, i no com aquesta publicació que la paga l'ajuntament. I recordem que ACR no va acceptar la totalitat dels diners que es destinen al seu grup municipal perquè creia que eren excessius. És a dir que ambdós són públics, però no és el mateix. No informem a mitges si us plau.. ;-)

3. Ara espero que els mateixos que diuen que el vídeo desinformava, es mirin aquesta publicació amb els mateixos ulls i opinin al respecte.

4. No entenc la decisió d'excloure els dos partits que van votar en contra d'aquesta publicació. És un tarannà molt criticable, fins i tot per algú que estigui completament d'acord amb el contingut del POUM actual. D'això no se'n diu desinformar, se'n diu vetar.