dissabte, 9 d’abril del 2011

Pau Puig, el crist de Sant Pere i l'actualitat local, a l'Oasi

>> Un rubinenc que ha viscut durant gairebé un any a Califòrnia (EUA) és el  protagonista del programa de Ràdio Rubí. A més, comença l'Operació Festa Major
Escolta'l aquí!

L'ambientòleg rubinenc Pau Puig ha estat el protagonista de la darrera edició de l'Oasi Jove de Ràdio Rubí, emesa el passat dissabte 9 d'abril. Durant el programa, Puig va explicar la seva experiència a Califòrnia durant un any, com és la universitat allà, els seus viatges per la zona, com es viu el tema del medi ambient en aquella zona... Sens dubte, un testimoni molt interessant que ens va permetre conèixer molt millor San Francisco i les ciutats properes.
D'altra banda, el magazín jove va donar inici a l'operació Festa Major 2011.  Com l'any passat, el programa donarà suport a una candidatura com a pregoner i intentarà esbrinar abans que ningú quin seria el grup que actuarà a la Festa Major d'enguany. Com a pregoner, l'Oasi Jove considera que Mikel Iglesias (actor rubinenc de Polseres Vermelles) és la persona més indicada per encentar les festes d'aquest any. Iglesias va visitar el programa al febrer, un programa que ja han escoltat online més de 1400 persones, tot un rècord per a l'Oasi.
Finalment, l'equip del programa es va fer ressò de l'estafa del Sant Crist de Sant Pere i va comentar l'actualitat local, a banda de destacar l'auge de les retallades imposades pel govern autonòmic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Interpreto per les seves paraules que aquests nois no cobren res i que colaboren desinteresadament amb la ràdio... De veritat, un programa molt divertit i critic! Sort que queden joves com ells!

Anònim ha dit...

por favor escuchar este programa! que graciosos! proponed a la alcaldesa hacer un ponte a prueba version Rubicity por las noches x favor.. lo bordais!