dilluns, 20 de juny del 2011

David Alonso guanya les eleccions del Club Natació Rubí

>> El membre de la candidatura continuïsta va rebre el suport de gairebé 400 socis de l'entitat després d'una intensa i polèmica campanya
Els socis del Club Natació Rubí van decidir dissabte a la tarda que David Alonso sigui el nou president del club, en detriment de la seva contrincant Lídia Campanyà. El procés electoral iniciat fa uns dies va aconseguir que en només quatre hores 622 socis (dels més de 4.000 cridats a les urnes) votessin a la nova junta de l'entitat, el que representa una participació del 15%, una xifra considerable si es compara amb altres clubs esportius de Catalunya. Malgrat tractar-se d'un dissabte i de les altes temperatures registrades, la sala d'spinning es va omplir de socis que volien votar a algun dels dos candidats. Fins i tot, en alguns moments van haver-hi cues de més de 10 minuts per poder votar. Es tracta de la primera vegada a la història que el CN Rubí porta a terme uns comicis electorals on tants rubinencs poguessin votar, degut al fet que molts abonats ara tenen condició de socis i, per tant, dret a vot. Pel que fa als resultats, la candidatura de David Alonso va rebre 391 vots, la de Lídia Campanyà 228, 2 vots nuls i només un vot en blanc.
El secretari del club, Jaume Saura, donar a conèixer els resultats a les deu de la nit (Foto cedida)
Els resultats es van donar a conèixer a les deu de la nit, on un centenar de persones els esperaven amb nervis i ganes. Tt i que Lídia Campanyà no va fer cap discurs, sí que va felicitar a David Alonso per la seva victòria. Finalment, la nova junta i un petit grup de persones van sopar al mateix club per celebrar la seva victòria. Aquesta nova junta encapçalada per David Alonso dirigirà l'entitat amb més socis del municipi durant els propers sis anys.
Una campanya polèmica
El Club Natació Rubí s'enfrontava per primer cop a uns comicis electorals d'aquesta embergadura. La nova realitat i un cert descontentament amb la tasca duta a terme en els últims anys per part d'alguns socis va originar que nasqués una candidatura rival a l'actual junta directiva. Tot i això, en els últims dies les acusacions entre favorables i detractors dels dos candidats han estat intenses, i el joc de declaracions creuades ha estat viu a Facebook o fins i tot a La petjada de Rubí. A més, durant els últims dies aquest ha estat el tema estrella als vestuaris i passadissos de les instal·lacions de Can Rosés, motiu pel que molts rubinencs van acostar-se dissabte a efectuar el seu vot, segons va comprovar aquest bloc. 
David Alonso, nou president, al sopar de celebració (Foto cedida)

2 comentaris:

smiras ha dit...

Gràcies a tots i totes per la participació i especialment a aquelles persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres en el moment de votar.

Venen sis anys de molta feina on tenim molt clar que representem a tots els socis del Club, no només els que ens han votat.

També vull fer un apunt sobre l'article "Es tracta de la primera vegada a la història que el CN Rubí porta a terme uns comicis electorals on tants rubinencs poguessin votar", simplement es tracta de la primera vegada, ja que fins ara només es presentava una candidatura que era proclamada de manera automàtica per falta d'alternatives.

També gràcies a la petjada i els seus lectors pel seguiment.

Anònim ha dit...

Haber si es verdad que se mejoran las sugerencias que los socios hacemos y cuando vuelva a venir el verano y hayan de quitar lo de la zona lúdica de aguas no la habrán antes de la HORA( ya que se cierra a las 22.00 y empezaron a abrir puertas para desmontar a menos cuarto) y se heche a la gente a menos 10 de las saunas porque tienen q preparar la piscina para el verano....