dilluns, 13 de juny del 2011

Mor un rubinenc del CER a Benasc

>> Pau Sànchez era membre del Centre Excursionista de Rubí i tenia gran experiència a la muntanya. L'enterren civilment dimarts al migdia al Castell
Hi ha notícies que mai voldríem publicar, i aquesta és una d'elles. Aquest cap de setmana s'ha viscut una tragèdia al nostre municipi. En Pau Sànchez, membre del Centre Excursionista de Rubí, de Rubí Decideix, dels Diables de Rubí, de les Caminades Nocturnes, del Club de Bitlles Catalanes "Els Xatos"... ens ha deixat. Un accident a la muntanya, una de les seves principals aficions, ha acabat amb la vida d'aquest conegut rubinenc de 50 anys. L'accident es va produir a la Collada Negra, a Benasc (Osca) diumenge i ha estat un dels tres accidents mortals que s'han produït durant aquest cap de setmana a l'Estat.
La Collada Negra (foto de Kepa Castro)
En Pau i dos companys del Centre Excursionista de Rubí estaven ascendint al pic Veteranos, de més de 3.000 metres d'alçada. L'home estava pujant amb bastons per una cresta, un pas fàcil i gens perillós, però va tenir la mala fortuna d'agafar-se a una roca que va precipitar-se. Tot i que en un primer moment va aixecar-se per si mateix, posteriorment altres rocs van caure sobre el rubinenc causant-li politraumatismes. Els seus dos acompanyants van fer  tot el que van poder per ajudar-lo, i un d'ells va córrer fins a un refugi per demanar ajuda, ja que a la zona no hi havia cobertura de telèfon mòbil. Finalment, un helicòpter va rescatar l'excursionista fins a un centre mèdic però els metges no van poder salvar la vida de l'estimat rubinenc.
Demà dimarts se celebrarà un emotiu funeral al Castell de Rubí a les tres del migdia on s'espera a una gran quantitat de rubinencs. L'acte, de caràcter civil, servirà per donar l'últim adéu a en Pau a través d'una sèrie de cançons i lectures a càrrec dels seus amics. Durant el dia d'avui han estat molt els amics que s'han acostat al tanatori, on també han anat autoritats locals. Pau, descansa en pau.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Descansa en pau amic Pau!

Anònim ha dit...

Avui tothom al Castell. Pau t'ho mereixes!

Anònim ha dit...

Un gran acte per a una gran persona! fins sempre, Pau!

Laura ha dit...

Un gran comiat! Molt emotiu! Pau, rubí té la teva emprempta x sempre!

joan ha dit...

M'en he enterat aquesta tarda i no he pogut anar al castell
es farà estrany passejar per Rubí i no trobar-lo

Anònim ha dit...

Va ser un acte molt emotiu! Ànims a tothom!

Anònim ha dit...

Pau, siguis on siguis, continua pujant els cims més alts