dissabte, 25 de juny del 2011

Arriba la Festa Major de Rubí 2011

>> La Festa Major comença dimarts amb el pregó de Mikel Iglesias i el concert de Manel com a plats forts. La petjada es vestirà de festa durant aquests dies
S'acosta un dels moments més esperats per a milers de rubinencs i rubinenques: la Festa Major de Sant Pere. Enguany el calendari ha volgut que la festa duri sis dies, des de dimarts 28 fins al diumenge 3 de juliol. Tot i les retallades i el descens del pressupost, Rubí acollirà centenars d'activitats, la gran majoria de les quals estan organitzades per les entitats de la ciutat. Com sempre, però, una desena d'activitats seran les grans protagonistes d'una Festa Major que espera atraure l'interès de milers de rubinencs i foranis.  Ja podeu consultar el programa aquí.
Seguiment especial a "La petjada"
Durant els propers dies la Festa Major no només es viurà als carrers i places. A través de La petjada de Rubí podreu anar seguint l'evolució d'aquesta festa i podreu veure des de casa imatges de les diferents activitats. Per fer-ho, aquest portal comptarà amb el suport de totes aquelles persones que ho desitigin. Així doncs, tots aquells usuaris de Twitter que vulguin compartir imatges de la Festa podran fer-ho incloent el hashtag #FMRubí a les seves piulades, que apareixeran a un aplicatiu d'aquest portal. D'altra banda, a La petjada trobareu cada dia l'agenda de la jornada.
La Festa ja s'anima a les xarxes socials
Sant Pere no ha arribat però a Facebook i Twitter sí. Des fa dies corren esdeveniments a Facebook anunciant concerts i actes, a banda d'alguns grups que estan a favor o en contra dels concerts de Manel i La Pegatina, per exemple. Tanmateix, el grup de joves rubinencs Drinkin Team, coneguts per les seves tradicionals samarretes, han penjat un vídeo a Youtube que s'acosta a les quatre-centes visualitzacions. 
 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ehh!! Les noies maques també tenim "tradicionals samarretes" :P

Laura ha dit...

ets una màquina petjada! felicitats... sempre al dia i al peu del canó!

Laura

Drinkin team ha dit...

Les noies de Rubí cada any foteu més pena amb la samarreta....
D'altra abanda, no entenc perquè penjeu un vídeo de col·legues en una pàgina com aquesta..., però bueno, és boníssim

Anònim ha dit...

trobo que és un video que està corrent com l'espuma! esta b q el pengeu aqui

Anònim ha dit...

no sabia que los de PxC habian hecho un video para la fiesta mayor

Anònim ha dit...

??